Vilpillinen sivusto

Avamasi verkkosivusto on tunnettu vilpillinen verkkosivusto. Symantec on analysoinut verkkosivuston ja havainnut, että se on joko vilpillinen tai tunnettu huijaussivusto. Symantec suosittelee, että suojaat itseäsi rikolliselta toiminnalta etkä avaa tätä sivustoa.

Jos pidät tämän sivuston arviointia vääränä, voit raportoida sen Symantecille analyysia varten. Voit lähettää sivuston arvioitavaksi. Voit lähettää verkkosivuston valitsemalla Raportoi sivusto -valinnan Norton-työkaluriviltä.

Saat lisätietoa tästä verkkosivustosta valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Täysi raportti -valinta näkyy vain, kun otat Norton Safe Web -toiminnon käyttöön.

Tietoja Norton Safe Webistä

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5314279_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011