Epäilyttävä sivusto

Nykyinen verkkosivusto on tarkistettu, ja siitä löytyi yksi tai useampia piirteitä, jotka ovat ominaisia vilpillisille ja tietoja kalasteleville verkkosivustoille. Käytä verkkosivustoa vain, jos olet varma sivuston luotettavuudesta.

Jos Suojaus tietojen kalastelulta on käytössä, sivun täydellinen osoite, siinä muodossa kuin se näkyy selaimen osoiterivillä, on lähetetty Symantecille arvioitavaksi. Jos Suojaus tietojen kalastelulta ei ole käytössä, osoite lähetetään sen jälkeen, kun siitä on poistettu URL:n kyselymerkkijono.

Saat lisätietoa tästä verkkosivustosta valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta sivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Täysi raportti -valinta näkyy vain, kun otat Norton Safe Web -toiminnon käyttöön.

Tietoja Norton Safe Webistä

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5314276_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011