Sivusto hyväksytty

Symantec analysoi tämän verkkosivuston ja havaitsi, että se kuuluu sille yritykselle, jota se näyttää edustavan. Voit selata verkkosivustoa turvallisesti ja antaa sivustossa luottamuksellisia tietoja.

Saat lisätietoa tästä verkkosivustosta valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Täysi raportti -valinta näkyy vain, kun otat Norton Safe Web -toiminnon käyttöön.

Tietoja Norton Safe Webistä

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5314273_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/03/2011