Sivusto on turvallinen

Symantec on tarkistanut tämän verkkosivuston ja määrittänyt, että siinä ei ole merkkejä uhasta ja että sivustolla voi turvallisesti käydä.

Saat lisätietoa tästä verkkosivustosta valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Täysi raportti -valinta näkyy vain, kun otat Norton Safe Web -toiminnon käyttöön.

Tietoja Norton Safe Webistä

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5313661_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/03/2011