Norton 360 Online -ohjelman asetukset

Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdassa voit tehdä muutoksia suojausasetuksiin ja verkkoasetuksiin. Voit myös mukauttaa suojaustarkistusten ja varmuuskopiointien aikatauluja.

Voit muokata seuraavia tarkkoja asetuksia Asetukset -ikkunassa:

Virustorjunta

Määrittää, miten tietyntyyppisiä viruksia, vakoiluohjelmia ja muita uhkia käsitellään Norton 360 Online -ohjelmassa;.

Voit määritellä, tarkistetaanko saapuvat sähköposti- ja pikaviestit. Voit myös määritellä, mitkä tiedostot ja allekirjoitukset poistetaan tarkistuksista ja kuinka matalan riskin uhkia käsitellään. Voit lisäksi määrittää reaaliaikaisen suojauksen, vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja LiveUpdate-päivityksen asetukset.

Palomuuri

Voit määritellä, kuinka tietokoneelle saapuvia ja tietokoneelta lähteviä yhteydenottoja käsitellään.

Voit määrittää sekä verkkoliikennettä että ohjelmia koskevia sääntöjä. Voit myös määrittää, miten haluat Norton 360 Online -ohjelman käsittelevän luvattomat käyttöyritykset ja selaimen suojauksen.

Roskapostin esto

Suojelee sähköpostiohjelmaasi ei-toivotulta sisällöltä.

Voit määrittää Norton AntiSpam -ohjelman asetuksissa, minkä sähköpostiohjelman kanssa sen tulee integroitua ja miten se käsittelee tarkistamansa sähköpostiviestit. Voit määrittää, haluatko Norton AntiSpam -ohjelman pyytävän Symantecin palvelimia suodattamaan roskapostiviestit, jotka paikalliset suodattimet luokittelevat kelvollisiksi.

Oma verkko

Voit tarkastella kaikkia verkossa olevia laitteita ja määrittää niille luottamustason.

Voit myös piilottaa tai näyttää Verkon tietoturvan yleiskatsaus -ikkunan tietokoneen käynnistyessä ja määrittää, mitä tietoliikenneporttia Norton-tuotteet käyttävät keskinäiseen kommunikointiinsa. Voit myös tyhjentää verkon tietoturvakartan.

Lapsilukitus

Voit ladata ja asentaa Norton Safety Minderin ja määrittää Norton Online Familyn.

Norton Online Family on lapsilukitusohjelma, joka tarjoaa älykkään tavan pitää lapsesi turvassa verkossa. Norton Safety Minder on lapsesi verkkotoimintaan valvova sovellutus, joka täytyy asentaa jokaiselle lapsesi käyttämälle tietokoneelle. Voit vierailla Norton Online Family -verkkosivulla ja ladata Norton Safety Minder -ohjelman käyttämällä Lapsilukitus -linkkiä. Lataa Norton Safety Minder napsauttamalla Lataa Norton Safety Minder. Suorita asentaminen loppuun seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos olet jo asentanut Norton Safety Minder -ohjelman, voit avata Lapsilukituksen asetukset -ikkunan napsauttamalla kohtaa Lapsilukitus.

Identiteetin suojaus

Määritä Identity Safe -asetukset verkkoidentiteettiesi ja tapahtumatietojesi suojaamiseksi.

Voit myös määrittää Turvallinen internetin käyttö -toiminnon asetukset.

Tehtävien ajoitus

Voit määrittää, milloin ja kuinka usein Norton 360 Online etsii tietokoneesta viruksia ja muita uhkia.

Hallinta-asetukset

Tämän ikkunan valintojen avulla voit määrittää tuotteesi suojauksen.

Voit määrittää välityspalvelimen asetukset Norton 360 Online -ohjelmassa. Voit myös määrittää joutoajan optimoinnin, suorituskyvyn valvonnan ja virransäästötilan asetukset. Voit myös määrittää hiljaisen tilan, joutoaikakatkaisun keston, automaattisten tehtävien viiveen keston, Norton Community Watch -toiminnon ja Firefoxin tiedostojen poiston.

Varmuuskopiointiasetukset

Voit määrittää, mitkä tiedostot ja kansiot varmuuskopioidaan, milloin ja mihin.

Voit myös ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä toimintoja kuten esimerkiksi Varmuuskopiointitilan peittokuvat, Norton-varmuuskopiointiasema, Sisältövalikko ja Ominaisuuksia käsittelevä sivu.

Asetukset -ikkunan Pikaohjaimilla voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä seuraavat palvelut:

Hiljainen tila

Ottaa hiljaisen tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Voit ottaa hiljaisen tilan käyttöön yhdeksi, kahdeksi, neljäksi tai kuudeksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi.

Turvallinen internetin käyttö

Ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot.

Kun otat Turvallinen internetin käyttö -toiminnon käyttöön, se suojaa tietokonetta, kun käytät internetiä Internet Explorerilla tai Firefoxilla.

Identity Safe

Ottaa Identity Safen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Kun poistat Identity Safen käytöstä, et voi enää hallita kirjautumisia, kortteja ja muistiinpanoja Norton 360 Online -ohjelmalla.

Varmuuskopiointi

Ottaa varmuuskopioinnin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Kun otat varmuuskopioinnin käyttöön, tietokone aloittaa varmuskopioinnin määrittämiesi asetuksien mukaisesti.

Varmuuskopiointitilan peittokuvat

Ottaa tiedostojen kuvakkeiden peittokuvat käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Kuvakkeiden peittokuvissa näkyy tiedostojen varmuuskopioinnin tila.

Automaattinen LiveUpdate-päivitys

Ottaa automaattiset päivitykset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Päivitysten avulla voit suojautua uusilta uhilta.

Älykäs palomuuri

Ottaa älykkään palomuurin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Kun otat älykkään palomuurin käyttöön, se valvoo tietoliikennettä tietokoneesi ja muiden internetiin kytkettyjen tietokoneiden välillä. Se suojaa tietokonetta myös yleisiltä tietoturvaongelmilta.

Nortonin peukalointisuojaus

Ottaa Nortonin peukalointisuojauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Norton 360 Online -ohjelmassa.

Kun otat Nortonin peukalointisuojauksen käyttöön, se suojaa Norton 360 Online -ohjelman sen asetuksien luvattomalta peukaloimiselta.

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Tietoja Identiteetin suojauksen asetuksista

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja varmuuskopiointiasetuksista

Tietoja hallinta-asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5312602_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011