Nortonin laitesuojauksen asetusten määrittäminen

Kun laitesuojauksen oletusasetukset ovat voimassa, tietokone on täysin suojattu. Asetuksia ei tarvitse muuttaa, ellei siihen ole erityistä tarvetta.

Jos haluat muuttaa asetuksia, voit käyttää useimpia ominaisuuksia Asetukset -ikkunasta. Käytössä / Ei käytössä -kytkimellä voit ottaa ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Joissakin ominaisuuksissa asetusta säädetään liukusäätimellä. Voit käyttää myös Määritä -toimintoa ominaisuuksien asetuksien määrittämiseen. Voit muuttaa ohjelman asetuksia työympäristösi mukaan.

Tärkeitä huomautuksia:

• Tuotteen asetusten muuttaminen edellyttää, että kirjaudut tietokoneelle järjestelmänvalvojan tilillä.

• Vakiokäyttäjätileillä tietyt asetukset voivat olla poissa käytöstä (ne näkyvät harmaana).

• Jos olet järjestelmänvalvoja, muista että tekemäsi muutokset koskevat jokaista tietokoneen käyttäjää.

Jos tarvitset apua ongelmien ratkaisuun, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5312602
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 15/04/2021