Norton 360 Online -tehtävät

Tehtävät -ikkunasta pääset nopeasti Norton 360 Online -ohjelman seuraaviin tehtäviin: Yleiset tehtävät, Varmuuskopioinnin tehtävät ja Tietokoneen optimointi. Tehtävät -ikkunassa voit esimerkiksi suorittaa tarkistuksen, varmuuskopioida tärkeitä tiedostoja tai suorittaa rekisterin tyhjennyksen.

Yleiset tehtävät -osion tehtäväluettelo sisältää seuraavat:

Suorita tarkistukset

Voit suorittaa pikatarkistuksia, täysiä järjestelmän tarkistuksia tai mukautettuja tarkistuksia etsiäksesi tietokoneesta viruksia, uhkia tai tarpeettomia tiedostoja.

Suorita LiveUpdate

LiveUpdate-päivityksellä voit etsiä uusimmat virustorjunta- ja ohjelmistopäivitykset.

Tarkista kuukausiraportti

Yhteenvedon tarkastelu toiminnoista kuukauden ajalta

Kuukausiraportti näyttää luettelon toiminnoista, jotka Norton 360 Online on suorittanut edeltävien 30 päivän aikana.

Tarkista tietoturvahistoria

Tietokoneesi viimeaikaisten toimintojen tarkastelu

Tietoturvahistoria näyttää tietoja, kuten riskitason, tilan sekä toimintojen päivämäärän ja ajan.

Tarkista tietoturva-aukkojen suojaus

Suojaa tietokoneen tietoturva-aukkoja hyökkäyksiltä.

Voit tarkastella suojattujen tietoturva-aukkojen ja tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien välisiä yhteyksiä.

Tarkista Verkon tietoturvakartta

Käytä Verkon tieototurvakartta -ikkunaa.

Verkon tietoturvakartta auttaa kotiverkon tarkastelussa ja hallinnassa. Voit tarkastella tietokoneeseen yhdistettyjen laitteiden tietoja.

Varmuuskopioinnin tehtävät -osion tehtäväluettelo sisältää seuraavat:

Hallinnoi varmuuskopiosarjoja

Luo, muokkaa tai poista varmuuskopiosarjoja

Voit myös määrittää mitä, missä ja milloin varmuuskopioidaan.

Suorita varmuuskopiointi.

Voit päivittää automaattisen varmuuskopioinnin tai mukauttaa kokonaan uuden.

Palauta tiedostot

Voit palauttaa kaikki varmuuskopioidut tiedostot tai yksittäisiä tiedostoja.

Tietokoneen optimointi -osion tehtäväluettelo sisältää seuraavat:

Diagnostisen raportin suoritus

Tarkastele, tallenna tai tulosta nykyinen diagnostiikkaraportti

Diagnostiikkaraportti sisältää tietoja laitteistosta, käyttöjärjestelmästä, järjestelmän resurssipisteistä, resurssien käytöstä ja kaikista tietokoneeseen asennetuista sovelluksista.

Suorita Käynnistyksen hallinta

Parantaa tietokoneen tehoa käynnistyksen yhteydessä käynnistettävien ohjelmien hallinnalla ja käynnistysaikaa nopeuttamalla

Suorita rekisterin tyhjennys

Poistaa Windows-rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Suorita Norton Insight

Tiedostot tarkistetaan tiedoston luottamustason perusteella.

Norton Insight tekee Norton 360 Online -tarkistukset kevyemmiksi, nopeammiksi ja tehokkaammiksi.

Tarkista Nortonin tehtävät

Tarkastele ja käynnistä Nortonin suojaustehtäviä, jotka suoritetaan automaattisesti taustalla.

Voit myös tarkastella ja analysoida Norton 360 Online -ohjelman vaikutusta tietokoneen suorituskykyyn suoritin- ja muistikaavion perusteella.

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5311239_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011