Identiteetin suojauksen tiedot

Voit katsoa monia Identiteetin suojaus -ominaisuuden tiloja Identiteetin suojaus tiedot -ikkunasta.

Kun otat pois käytöstä tietojen kalastelun eston Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunasta, Norton 360 Online näyttää huomiotilan Identiteetin suojauksen tiedot -ikkunassa. Jatkuvan suojauksen takaamiseksi suojaus tietojen kalastelulta on suositeltavaa pitää käytössä. Voit ottaa Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käyttöön napsauttamalla Identiteetin suojauksen tiedot -ikkunasta Korjaa nyt.

Voit myös napsauttaa Tarkastele tietoja -vaihtoehtoa Identiteetin suojauksen tiedot -ikkunassa, jotta näet kohteet, jotka vaativat huomiotasi.

Seuraavassa taulukossa on nähtävillä Identiteetin suojaus -ominaisuuksien tilatiedot:

Norton Safe Web

Ilmaisee, onko Norton Safe Web käytössä suojaamassa internetin käyttöäsi.

Jos poistat Norton Safe Web -toiminnon käytöstä, et näe käyttämiesi web-sivustojen suojausluokitusta. Norton-luokituksen kuvakkeet eivät myöskään näy hakutulosten vieressä.

Suojaus tietojen kalastelulta

Ilmaisee, onko Suojaus tietojen kalastelulta käytössä estämässä vaarallisten web-sivustojen käytön.

Vaikka poistaisit Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käytöstä, Norton 360 Online suojaa tietokonetta yhä verkkouhilta Norton Safe Webin toiminnoilla. Voit ottaa Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käyttöön napsauttamalla Identiteetin suojauksen tiedot -ikkunasta Korjaa nyt.

Identity Safe

Ilmaisee, onko Identity Safe käytössä.

Jos Identity Safe ei ole toiminnassa, et voi tarkastella mitään sen toiminnoista. Et myöskään voi käyttää Identity Safe -toimintoa selatessasi Internetiä.

Voit määrittää Identity Safen asetukset napsauttamalla Määritä. Identity Safen avulla voit tallentaa kirjautumistiedot, salasanat ja luottokorttinumerot ja voit täyttää lomakkeita automaattisesti luotetuilla verkkosivuilla.

Lisäksi voit käyttää seuraavia toimintoja kohdassa Asioita, joita voit tehdä :

Tarkista Internet-uhkien mittari

Voit oppia lisää viruksista ja niihin liittyvistä riskeistä sekä aktiivisimmista uusista uhista.

Avaa linkistä Symantecin web-sivut, joilla on tietoa Symantecin Internet-uhkien mittarin kuvakkeista. Saat myös lisätietoa erilaisista uhista ja hyökkäyksistä, jotka uhkaavat tietokonettasi.

Lue lisää Phishing-hyökkäyksistä

Saat lisätietoa phishing-hyökkäyksistä

Avaa tästä linkistä Symantecin verkkosivut, joilla on lisätietoa tietojen kalastelusta.

Hallitse identiteetin suojausta

Voit hallita identiteetin suojauksen asetuksia

Kun napsautat tätä linkkiä, Identiteetin suojauksen asetukset -ikkuna tulee näkyviin.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Norton Safe Webistä

Identity Safen asetusten määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5311209_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011