Yleistä Norton-tilistä

Norton-tilissä voit hallita Norton-tilaustasi. Voit ladata tilaamasi tuotteen, hallita laitteitasi, tarkastella tilaustietoja ja päivittää tilisi tietoja. Norton-tili luodaan, kun ostat Norton-tuotteen tai otat sen käyttöön.

Miten kirjaudun sisään?

• Voit käyttää Norton-tiliäsi mistä tahansa siirtymällä osoitteeseen https://my.norton.com.

Voit kirjautua Norton-tiliin myös tuotteestasi. Käynnistä Norton-tuote, valitse ikkunan yläosasta Ohje ja valitse sitten Oma Norton.