Norton-tilin löytäminen

Jos sinulla on Norton-tilaus, sinulla todennäköisesti on myös Norton-tili.

Tili luodaan, kun teet ostoksen Norton-verkkokaupassa, kun asennat Norton-tuotteen tai kun rekisteröidyt Norton Family-, Norton Identity Safe- tai Norton Online Backup -käyttäjäksi.

Jos käytät Norton Small Business -tuotetta, vain tilin omistajalla on tili tilauksen hallintaa varten.

Löydät ostokseesi liittyvän tilin seuraavasti:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v52561960_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 04/09/2017