Tietojen tuonti

Tuo tiedot -sivu tulee näkyviin kun olet asentanut Norton 360 Online-ohjelman Norton Password Managerin päälle. Voit tuoda tietoa Norton Password Manager -profiilistasi.

Valitse profiili, jonka tiedot haluat tuoda, kirjoita profiilin salasana ja napsauta Tuo.

Jos olet tallentanut WinZip-tiedostojen salasanoja Norton Password Manager -ohjelmalla, näitä salasanoja ei tuoda Norton 360 Online -ohjelmaan. Norton 360 Online -ohjelma ei tallenna WinZip-salasanoja, koska niitä ei yleensä käytetä uudelleen.

Jos et halua tuoda -tietoja, valitse Ohita.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Identity Safen varastoista