Kirjautumisten muokkaaminen

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa voit tarkastella niitä kirjautumisia, joita haluat Identity Safen hallitsevan. Kirjautumistiedot ovat esimerkiksi sähköpostin kirjautumistunnisteita ja verkkopankkipalveluiden tunnistetietoja.

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna on jaettu seuraaviin osiin:

Kirjautumiset

Voit tarkastella kaikkia kirjautumisia, joita haluat haluat Identity Safen hallitsevan.

Voit järjestellä kirjautumiset eri kansioihin. Jos et halua luokitella kirjautumisia kansioon, kirjautumisen Web-sivu tulee näkyviin. Kirjautumiset -osa näyttää oletuksena kansioiden aakkosellisen luettelon. Napsauttamalla kansion kuvaketta näet kaikki kansiossa olevat kirjautumiset. Kun napsautat kansion luettelossa olevan verkkosivuston nimeä, kirjautumistiedot tulevat näkyviin Tiedot -alueella.

Voit myös tehdä seuraavia toimintoja Kirjautumiset -osassa:

• Uudelleenjärjestä kirjautumiset.

Voit vetää kirjautumisen yhdestä kansiosta ja pudottaa sen johonkin toiseen kansioon valintasi mukaan. Voit myös napsauttaa kirjautumista hiiren kakkospainikkeella ja siirtää sen valitsemaasi kansioon.

• Nimeä kirjautumiskansio uudelleen.

Kun napsautat kansion nimeä, Kirjautumisten muokkaaminen tarjoaa vaihtoehdon nimetä kansio uudelleen. Voit vaihtaa kansion nimen napsauttamalla Nimeä uudelleen -linkkiä.

Tiedot

Voit tarkastella kirjautumis- ja salasanatietoja Tiedot -osassa. Voit myös tarkastella kirjautumissalasanan vahvuutta.

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna sisältää seuraavat valinnat:

Etsi

Voit etsiä Identity Safe -palvelussa olevia kirjautumisia.

Kirjautumisten muokkaaminen -toiminnossa voidaan käyttää älykästä hakua, joka tunnistaa kirjaimet sitä mukaa, kun ne syötetään. Tulokset suodatetaan kirjoittamiesi merkkien perusteella.

Luo uusi kansio

Voit luoda kansioita, joihin voit koota samantyyppisiä kirjautumisia.

Kun annat kirjautumistietosi verkkosivustolla, Identity Safe kehottaa sinua tallentamaan verkkosivuston kirjautumistiedot. Voit tallentaa kirjautumistietosi kansioon, jonka loit Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa. Valitse kansio Kansio -pudotusvalikosta.

Kun lisäät uuden kirjautumisen, Kansio -pudotusvalikossa näkyy automaattisesti se kansio, johon edellinen kirjautuminen on tallennettu.

Luo uudet kirjautumistiedot

Voit lisätä kirjautumistiedon manuaalisesti.

Voit lisätä kirjautumistiedon manuaalisesti verkkosivustolle.

Jos haluat lisätä kirjautumisen verkkosivustolle, kirjoita URL-osoitteen eteen http://.

Jos olet tallentanut kirjautumisen verkkosivustolle, voit määrittää Identity Safe -asetuksia liittyen kirjautumistietojen automaattiseen tai manuaaliseen täyttämiseen, kun käyt kyseisellä verkkosivustolla.

Kun valitset Luo uudet kirjautumistiedot, Identity Safe näyttää oletuksena URL-osoitteen http://www.example.com/.

Kun olet tallentanut uuden kirjautumisen, voit avata verkkosivun nopeasti Osoite -asetuksella, joka sijaitsee Tiedot -osassa.

Poista

Voit poistaa kirjautumisen tai kansion, jonka haluat poistettavan Identity Safe -profiilista.

Kun valitset Poista Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa, näkyviin tulee varoitus. Varoituksessa kerrotaan, että Norton 360 Online poistaa pysyvästi kirjautumisen tai kansion, jonka olet valinnut poistettavaksi Identity Safe -profiilistasi.

Seuraavat vaihtoehdot ovat valittavissa Tiedot -osassa:

Nimi

Näyttää sen verkkosivuston nimen, jolle olet tallentanut kirjautumistiedot.

Voit tarkastella verkkosivuston nimeä, jonka annoit Nimi -kenttään tallentaessasi kirjautumisen. Kun valitset kirjautumisen Kirjautumiset -osasta, kirjautumistiedot näkyvät Tiedot -osassa. Voit myös muokata kirjautumisen nimeä Tiedot -osassa Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Osoite

Näyttää sen verkkosivuston URL-osoitteen, jolle olet tallentanut kirjautumistiedot. Voit myös avata verkkosivuston nopeasti napsauttamalla URL-osoitetta.

Kun valitset kirjautumisen Kirjautumiset -osasta, kirjautumistiedot näkyvät Tiedot -osassa. Voit varmistaa tietosi ja käynnistää verkkosivuston kirjautumissivun välittömästi.

Identity Safe antaa myös vaihtoehdon muuttaa sen sivuston URL-osoitetta, jolle olet tallentanut kirjautumistiedot. Jos haluat tehdä niin, napsauta Muuta -linkkiä Osoite -asetuksen vierestä.

Varmista, että uusi URL-osoite kuuluu samaan toimialueeseen kuin nykyinen URL-osoite. Jos esimerkiksi nykyinen URL-osoite on http://www.symantec.com ja haluat vaihtaa sen, voit vaihtaa sen osoitteeseen http://www.symantec.com/norton/support.jsp. Et kuitenkaan voi vaihtaa URL-osoitetta muotoon http://www.symantec.edu.

Käyttäjän nimi

Näyttää tallennetun kirjautumisen käyttäjänimen.

Voit muuttaa käyttäjänimeä napsauttamalla Muuta -linkkiä, joka on Käyttäjänimi -asetuksen vieressä.

Kirjoita uusi käyttäjänimi Anna uusi käyttäjänimi -kenttään Käyttäjänimi -ikkunassa. Uusi käyttäjänimi näkyy, kun seuraavan kerran käyt sillä verkkosivustolla, jolle tallensit kirjautumistiedot.

Salasana

Näet tallennetun kirjautumisen salasanan.

Voit tarkastella salasanaa Näytä -linkkiä napsauttamalla. Kun napsautat tätä linkkiä, Norton 360 Online kehottaa sinua antamaan nykyisen varaston Identity Safen salasanan Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa.

Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna tulee näkyviin vain, jos olet muuttanut Identity Safen salasanasi suojaustasoa Salasana ja suojaus -ikkunassa.

Piilota -linkki piilottaa salasanan. Salasana piilotustilassa Identity Safe näyttää vain kahdeksan merkkiä salasanasi pituudesta riippumatta. Kirjautumisten muokkaaminen -toiminto antaa myös visuaalisen esityksen kirjautumissalasanan vahvuudesta. Napsauttamalla Lisätietoja -linkkiä saat lisätietoa vahvojen salasanojen luomisesta.

Identity Safe tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa kirjautumissalasanaasi. Sinun täytyy ensin katsoa salasanaa napsauttamalla Näytä -linkkiä. Tämän jälkeen voit vaihtaa salasanan Salasana -kentässä.

Muokattu

Näet päivämäärän ja kellonajan, jolloin teit viimeksi muutoksia Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Identity Safe päivittää päivämäärän ja kellonajan silloinkin, kun muokkaat asetuksia Norton-työkalurivin Identity Safe -kohdasta.

Tässä asetuksessa päivämäärä näkyy muodossa KK/PP/VVVV, kellonaika AM/PM-muodossa TT:MM:SS. Jos esimerkiksi teit muutoksia 08.06.2011 klo 15.00, päivämäärä ja aika näytetään muodossa 06/08/2011 3:00:00 PM.

Vaadi Identity Safe -salasana ennen täyttöä

Kysyy Identity Safen salasanaa ennen kirjautumisen automaattista täydennystä.

Teet kirjautumistietosi turvallisemmiksi tällä asetuksella. Voit esimerkiksi käyttää tätä asetusta pankkipalvelun Web-sivulla.

Täytä automaattisesti tällä sivulla

Täyttää automaattisesti kirjautumisesi käymillesi verkkosivustoille.

Symantec suosittelee tätä vaihtoehtoa kirjautumistietojen täyttämiseen verkkosivulla.

Lähetä automaattisesti, kun tämä kirjautuminen valitaan

Kirjautuu automaattisesti verkkosivuile, joiden tiedot olet tallentanut lokiin.

Tämä vaihtoehto on käytössä vain, jos valitset Täytä automaattisesti tällä sivulla -vaihtoehdon.

Identity Safe antaa varoitusilmoituksen joka kerta, kun teet muutoksia Tiedot -osassa ja siirryt Kirjautumiset -osaan tallentamatta muutoksia. Varoitusilmoituksessa sinua kehotetaan tallentamaan muutokset, ennen kuin suoritat muita toimintoja Kirjautumiset -osassa.

Lisäksi Norton 360 Online antaa katsoa kirjatumisia jopa tuotteen vanhenemisen jälkeen. Olemassa olevia kirjautumisia ei voida kuitenkaan muokata tai uusia kirjautumisia lisätä. Norton-työkalurivin Identity Safe -valikko antaa tarkastella ja täyttää automaattisesti tietoja tallennetuissa kirjautumisissa. Kun Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna avataan käyttämällä Identity Safe -valikkoa, ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto on Osoitteet. Kaikki muut vaihtoehdot Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa ovat poissa käytöstä.

Tietoja kirjautumisten muokkaamisesta

Kirjautumisten muokkaaminen

Tietoja Identity Safesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5203185_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011