Tietoturvahistorian haut

Voit hakea kohteita, jotka on lueteltu tietoturvahistoriassa. Kohteita voidaan hakea Pikahaun avulla avainsanan tai turvallisuusriskin nimen perusteella. Jos haluat nähdä kaikki tietotuvahistorian kohteet, jotka kuuluvat tiettyyn tietoturvariskiin, voit suodattaa kohteita käyttämällä Pikahakua. Jos esimerkiksi haluat nähdä kaikki hälytykset, jotka Auto-Protect-ohjelma on luonut, voit suodattaa luettelon termillä Auto-Protect.

Voit myös poistaa hakutulokset ja palata nykyisen Tietoturvahistorian luetteloon napsauttamalla mustaa rastia (x) Pikahaku -ruudussa.

Pikahaku toimii vain nykyisessä näkymässä. Jos halutaan tehdä haku kaikista tietoturvahistoriassa olevista kohteista, pitää valita Koko historia -näkymä.

Hakujen tekeminen tietoturvahistoriassa

1. Kirjoita Tietoturvahistoria -ikkunan Pikahaku -ruutuun haettavan kohteen nimi.

2. Valitse Siirry.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5187739_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/03/2011