Virhe: "Virheellinen tuotetunnus"

Antamaasi tuotetunnusta ei voi käyttää tuotteen aktivointiin. Tuote on aktivoitava, jotta tilaus voidaan käynnistää ja Norton-tuotteen tarjoama suojaus voidaan ottaa käyttöön. Alla on joitakin mahdollisia ratkaisuja tuotteen aktivoimiseksi.

Tuotetunnuksen oikeinkirjoituksen tarkistaminen

• Kirjoita tuotetunnus uudelleen. Ole huolellinen ja kirjoita se tarkalleen oikein.

Tuotetunnus sijaitsee aktivointikortissa tai tuotteen CD-levyn kotelon kääntöpuolella. Siinä on viisi kirjaimista ja numeroista koostuvaa sarjaa. Esimerkki:

• AB12C-EFG3H-4IJ5K-L6MN8-OP9QR

Tuotetunnusta voidaan käyttää vain tuotteen uusimmassa versiossa

Tunnus ei kelpaa

• Jos tunnusta ei ostettu suoraan Norton-verkkokaupasta tai muusta luotetusta lähteestä, on mahdollista, että saamaasi tunnusta ei voi käyttää Norton-tilauksen aktivoimiseen.

Suosittelemme palauttamaan tuotteen ostopaikkaan ja pyytämään neuvoja.

Lisätukea Norton-tuesta

• Jos ostit tunnuksen suoraan Norton-verkkokaupasta tai muulta luotetulta myyjältä ja mikään yllä olevista neuvoista ei ratkaissut ongelmaa, pyydä lisätukea Norton-tuesta ja liitä mukaan ostotodistuksesi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v51047169_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 04/09/2017