Korjaa nyt

Kun napsautat pääikkunan Korjaa nyt -vaihtoehtoa, Norton 360 Online ottaa käyttöön kaikki tärkeät ominaisuudet ja suojaa tietokonettasi kaikentyyppisiltä viruksilta ja muilta uhilta.

Korjaa nyt -ikkuna luetteloi suojausominaisuudet, jotka ovat pois käytöstä ja jotka tulisi ottaa käyttöön, että voidaan antaa täysi suojaus. Tärkeimpiin suojausominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Auto-Protect, SONAR-suojaus, Vakoiluohjelmien torjunta, Älykäs palomuuri, Luvattoman käytön esto, Selaimen suojaus ja Sähköpostin suojaus.

Kohde -sarake luetteloi tuotteen Norton 360 Online ominaisuudet. Tila -sarakkeessa näkyy ominaisuuden sen hetkinen tila.

Jotta voit korjata tiettyjä vikoja, sinun täytyy mahdollisesi noudattaa näytön ohjeita.

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v48063189_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011