Hiljaisen tilan käyttöönotto tai käytöstä poistaminen manuaalisesti

Voit kytkeä hiljaisen tilan manuaalisesti päälle tietyksi ajaksi, ennen kuin suoritat tietokoneellasi tärkeitä tehtäviä. Voit ottaa hiljaisen tilan käyttöön yhdeksi, kahdeksi, neljäksi tai kuudeksi tunniksi tai yhdeksi vuorokaudeksi. Tehtäväpalkin oikean laidan ilmaisinalueella oleva Norton 360 Online -kuvake näyttää, onko hiljainen tila käytössä. Norton 360 Online ilmoittaa, kun hiljainen tila on poistettu käytöstä. Kun hiljainen tila on poistettu käytöstä, Norton 360 Online ilmoittaa myös hiljaisen tilan aikana mahdollisesti havaituista suojaustoiminnoista.

Hiljaisen tilan voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Hallinta-asetukset -ikkunassa, Asetukset -ikkunan Pikaohjaimissa tai Nortonin tehtävät -ikkunassa. Hiljaisen tilan voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä myös käyttämällä ilmaisinalueen Norton 360 Online -kuvaketta.

Hiljaisen tilan ottaminen käyttöön Hallinta-asetukset -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Liikuta Hiljaisen tilan asetukset -kohdan Hiljainen tila -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunassa Käytä.

5. Valitse Hiljaisen tilan kytkentä -valintaikkunan avattavasta Valitse kesto -luettelosta kuinka pitkäksi aikaa haluat kytkeä hiljaisen tilan päälle ja napsauta OK.

6. Valitse Sulje.

Hiljaisen tilan poistaminen käytöstä Hallinta-asetukset -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Liikuta Hiljaisen tilan asetukset -kohdan Hiljainen tila -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Hiljaisen tilan kytkeminen päälle Nortonin tehtävät -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Valitse Suorituskyky -ikkunasta Nortonin tehtävät.

3. Siirrä Nortonin tehtävät -ikkunassa Hiljainen tila -kohdan alla oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Hiljaisen tilan käyttöönotto -valintaikkunan Valitse kesto -pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat kytkeä hiljaisen tilan päälle, ja napsauta sen jälkeen OK.

5. Valitse Sulje Nortonin tehtävät -ikkunassa.

Hiljaisen tilan kytkeminen pois päältä Nortonin tehtävät -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Valitse Suorituskyky -ikkunasta Nortonin tehtävät.

3. Siirrä Nortonin tehtävät -ikkunassa Hiljainen tila -kohdan alla oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Sulje Nortonin tehtävät -ikkunassa.

Hiljaisen tilan kytkeminen päälle ilmaisinalueella

1. Napsauta Windows-tehtäväpalkin ilmaisinalueella hiiren kakkospainikkeella Norton 360 Online -kuvaketta ja valitse Kytke hiljainen tila päälle.

2. Valitse Hiljaisen tilan kytkentä -valintaikkunan avattavasta Valitse kesto -luettelosta kuinka pitkäksi aikaa haluat kytkeä hiljaisen tilan päälle ja napsauta OK.

Hiljaisen tilan kytkeminen pois päältä ilmaisinalueella

• Napsauta Windows-tehtäväpalkin ilmaisinalueella hiiren kakkospainikkeella Norton 360 Online -kuvaketta ja valitse Kytke hiljainen tila pois.

Hiljaisen tilan kytkeminen pois päältä tai päälle pikaohjaimilla

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Tee Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdassa jokin seuraavista:

• Kytke hiljainen tila pois päältä poistamalla valinta kohdasta Hiljainen tila.

• Kytke hiljainen tila päälle valitsemalla kohta Hiljainen tila. Valitse kuinka pitkäksi ajaksi haluat kytkeä hiljaisen tilan päälle Hiljaisen tilan käyttöönotto -valintaikkunasta. Napsauta lopuksi OK.

Tietoja hiljaisesta tilasta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.