Nortonin suojaama

Symantec analysoi tämän sivun ja päätti, että verkkosivusto on VeriSign-vahvistettu. Verkkosivustolla on VeriSignin antama Secure Sockets Layer (SSL) -sertifikaatti ja sivustolla on turvallista vierailla. Symantec luokittelee VeriSignin luottamat ostossivustot Nortonin suojaamiksi verkkosivustoiksi.

Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunan antaa seuraavat lukumäärät: tietokoneuhat, identiteettiuhat, kiusantekijät ja sähköistä kaupankäyntiä koskevat tietoturvauhat, jotka voivat olla vierailemillasi verkkosivustoilla. Se myös tarjoaa ostosturvallisuutta koskevaa tietoa verkkosivustoista, joilla tapahtuu verkkomaksutapahtumia.

Ostoturvallisuutta koskevat tiedot sisältävät tietoja verkkosivuston tapahtumien suojauksesta ja tietosuojasta. Tämän lisäksi Nortonin sivuston tuevallisuus -valintaikkuna ilmoittaa, jos verkkokauppojen sivustot käyvät laillista liiketoimintaa.

Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkuna tarjoaa yhteenvedon seuraavista asioista:

Tietokoneuhat

Antaa kokonaismäärän tietokoneuhista, kuten viruksista, troijalaisista tai madoista, jotka ovat kyseisellä verkkosivustolla.

Kun vierailet verkkosivustoilla, joilla on tietokoneuhkia, tietokoneesi voi saada tartunnan.

Identiteettiuhat

Antaa kokonaismäärän tietokoneuhista, kuten viruksista, troijalaisista, madoista näppäintallennusohjelmista, jotka ovat kyseisellä verkkosivustolla.

Identiteettiuhat varastavat henkilökohtaisia tietoja kuten esimerkiksi luottokorttitietoja tai salasanoja.

Ärsyttävyystekijät

Antaa kokonaismäärän ärsyttävyystekijöistä, kuten esimerkiksi jäljitysohjelmista, ponnahdusikkunoista, hakkerointiohjelmista, pilailuohjelmista ja muista harhaanjohtavista sovelluksista, tällä verkkosivustolla.

Ärsyttävyystekijät voivat asentaa tietokoneelle ohjelmia, joita et halua, ilman sinun tietoasi.

Sähköistä kaupankäyntiä koskeva tietoturvauhat

Tarjoaa tietoa sähköisen kaupankäynnin turvallisuudesta verkkosivustolla.

Käyttämällä sähköistä kaupankäyntiä koskevia tietoturvatietoja voit saada selville seuraavat asiat ennen kuin vieraile verkkosivustolla:

• Jos verkkoyritys myy väärennettyjä tuotteita.

• Jos heidän tapansa käsitellä sinun henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitietoja, on turvallinen.

Valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon saat lisätietoa tästä verkkosivusta. Voit myös antaa tämän valinnan välityksellä palautetta sivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Täysi raportti -valinta näkyy vain, kun otat Norton Safe Web -toiminnon käyttöön.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v47659030_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/04/2011