Korkea riski

Jotta Norton 360 Online voisi tarjota ajantasaisen palvelun, tietokoneella pitää olla internet-yhteys. Symantecin tuotteet lataavat ja asentavat uusimmat tietoturva- ja tuotepäivitykset säännöllisesti Symantecin palvelimilta. Nämä päivitykset suojaavat tietokonettasi viimeisimmiltä viruksilta ja tuntemattomilta tietoturvauhilta.

Jos tietokoneella ei ole internet-yhteyttä, Norton 360 Online ei voi ladata uusimpia määrityksiä ja tuotepäivityksiä. Sen vuoksi tietokonetta ei välttämättä suojata uusimmilta uhkilta ja tietoturvariskeiltä.

Norton 360 Online tarkistaa palvelusi tilan Symantecin palvelimelta.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v46072236_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011