Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Norton Safe Web suojaa tietokonetta, kun selaat internetiä Internet Explorerilla, Firefoxilla tai Chrome-selaimella. Kun selaat verkkosivustoja, Norton Safe Web analysoi sivustojen tietoturvatasot ja ilmoittaa, ovatko sivustot turvallisia. Se tarjoaa turvallisen internetin käyttöympäristön näyttämällä sivuston luokituksen kuvakkeen jokaisen hakutuloksen vieressä. Sivuston luokituksen kuvakkeista näet, onko verkkosivusto haitallinen vai ei jo ennen kuin käytät sivustoa.

Norton Safe Webin voi poistaa käytöstä Turvallinen internetin käyttö -osasta Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunasta.

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse Norton Safe Web -riviltä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat poistaa Norton Safe Webin käytöstä, siirrä Norton Safe Web -rivillä Käytössä / Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Jos haluat ottaa Norton Safe Webin käyttöön, siirrä Norton Safe Web -rivillä Käytössä / Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja Norton Safe Webistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45748162_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011