Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton Safe Web suojaa sinua, kun selaat verkkoa tai teet hakuja tai ostoksia Internet Explorer-, Firefox-, Google Chrome- tai Microsoft Edge -selaimella. Toiminto analysoi käyttämiesi verkkosivustojen suojaustason ja ilmoittaa, ovatko sivustot turvallisia. Se näyttää hakutuloksissa sivuston luokituksen kuvakkeet, joista näet jo ennen kuin käytät sivustoa, onko sivusto haitallinen vai ei.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Google Chromen Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

3. Siirry asetuksissa kohtaan Lisää työkaluja ja valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Safe Web on otettu käyttöön Laajennukset -sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

Jos Norton Safe Web on poistettu käytöstä, lisää valintamerkki Käytössä -ruutuun.

5. Käynnistä Google Chrome uudelleen.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön Mozilla Firefoxin Lisäosat-sivulla

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Valitse Firefox-valikosta Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset -välilehdeltä Ota käyttöön.

Jos Norton Safe Web ei näy harmaana, napsauta Poista käytöstä.

4. Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Safarin Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari -valikkoriviltä Safari ja sitten Asetukset.

3. Valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Safe Search on otettu käyttöön Laajennukset-sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

Jos Norton Safe Search on poistettu käytöstä, lisää valintamerkki Käytössä -ruutuun.

Norton Safe Webin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Microsoft Edgen Laajennukset-sivulla

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää.ja valitse Laajennukset.

3. Valitse Laajennukset -ikkunasta Hanki laajennuksia Kaupasta.

4. Kirjoita Kauppa -ikkunan hakuruutuun Norton.

5. Valitse tuloksista Norton Safe Web ja napsauta Asenna.

6. Kun laajennus on asennettu, valitse Käynnistä.

7. Valitse Olet saanut uuden laajennuksen -ponnahdusikkunasta Ota käyttöön.

Jos ponnahdusikkunaa ei enää näy, valitse Microsoft Edgen oikeasta yläkulmasta Lisää ja valitse Laajennukset.

8. Siirrä liukusäädin Norton Safe Web -ikkunan Norton Safe Web -kohdassa Käytössä -asentoon.

Poista Norton Safe Web -laajennus käytöstä siirtämällä liukusäädin Ei käytössä -asentoon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45748162
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019