Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton Safe Web suojaa, kun selaat tai teet hakuja tai ostoksia verkossa Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Microsoft Edge- tai Apple Safari -selaimella. Toiminto analysoi käyttämiesi verkkosivustojen suojaustason ja ilmoittaa, ovatko sivustot turvallisia.

Jos viesti "Selailu riskialtista" näytetään Nortonin pääikkunassa, Norton Safe Web -laajennusta ei ehkä ole asennettu oletusselaimeen tai se on poistettu käytöstä. Voit ratkaista ongelman napsauttamalla Korjaa nyt Norton-pääikkunassa. Sinut ohjataan oletusselaimen laajennuskauppaan. Asenna Norton Safe Web -laajennus näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos verkkoturvallisuutta kuvaava pylväs näkyy harmaana Nortonin pääikkunassa, lisää ja ota käyttöön Norton-selainlaajennukset verkkoselaimissasi. Lisätietoja saat artikkelista Ongelman ratkaiseminen, kun Internet-suojaus-pylväs näkyy harmaana Nortonin pääikkunassa.

Voit poistaa Norton Safe Web -laajennuksen käytöstä valitsemalla jonkin seuraavista selaimestasi riippuen:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45748162
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 22/03/2021