Norton Safe Webin poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton Safe Web suojaa, kun selaat tai teet hakuja tai ostoksia verkossa Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Microsoft Edge- tai Apple Safari -selaimella. Toiminto analysoi käyttämiesi verkkosivustojen suojaustason ja ilmoittaa, ovatko sivustot turvallisia.

Norton Safe Web näyttää hakutuloksissa verkkosivustojen luokituskuvakkeet, joista näet, onko sivusto haitallinen vai ei.

Viesti "Selailu riskialtista" näytetään Norton-pääikkunassa, jos Norton Safe Web -laajennusta ei ole asennettu oletusselaimeen tai se on poistettu käytöstä. Voit ratkaista ongelman napsauttamalla Korjaa nyt Norton-pääikkunassa. Sinut ohjataan oletusselaimen laajennuskauppaan. Asenna Norton Safe Web -laajennus näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45748162
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 19/08/2020