Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Suojaus tietojen kalastelulta suojaa tietokonetta, kun käytät turvattomia sivustoja. Norton 360 Online -ohjelman suojaus tietojen kalastelulta analysoi käyttämiesi sivustojen tietoturvatason ja näyttää analyysin tulokset Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa. Suojaus tietojen kalastelulta myös estää siirtymisen verkkosivustoille, jotka on vahvistettu vilpillisiksi.

Nortonin sivuston turvallisuus -ikkunasta näet helposti, onko käyttämäsi verkkosivusto turvallinen vai vaarallinen.

Suojauksen tietojen kalastelulta voi poistaa käytöstä Turvallinen internetin käyttö -osasta Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunasta.

Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse Suojaus tietojen kalastelulta -riviltä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat poistaa suojauksen käytöstä, siirrä Suojaus tietojen kalastelulta -rivin Käytössä / Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Jos haluat ottaa suojauksen käyttöön, siirrä Suojaus tietojen kalastelulta -rivin Käytössä / Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.