Tietoja Norton 360 Online -ohjelman pikavalikosta

Norton 360 Online suojaa tietokonettasi taustalla. Norton 360 Online -kuvake näkyy tehtäväpalkin oikeassa reunassa ilmaisinalueella. Kuvakkeen näkyminen takaa ajantasaisen suojauksen. Kuvakkeen väri vaihtuu, jos tilassa tapahtuu muutoksia.

Ilmaisinalueelle näkyviin tulevat viestit saattavat vaatia käyttäjältä toimenpiteitä, esimerkiksi ikkunan avaamista. Useimmiten viestit kuitenkin ilmoittavat käynnissä olevista toiminnoista ja katoavat muutaman sekunnin kuluessa.

Napsauttamalla Norton 360 Online -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella pääset käyttämään Norton 360 Online -ohjelman eri toimintoja. Käynnissä olevista toiminnoista riippuen voit valita jonkin seuraavista:

Avaa Norton 360 Online

Avaa Norton 360 Online -pääikkunan, josta voit suorittaa tehtäviä, tarkastella nykyistä tilaa ja käyttää muita ominaisuuksia.

Suorita pikatarkistus

Suorittaa järjestelmän pikatarkistuksen tietokoneen mahdollisesti virustartunnan saaneiden alueiden suojaamiseksi.

Suorita LiveUpdate

Suorittaa LiveUpdate-toiminnon, joka etsii virusmääritys- ja ohjelmistopäivityksiä.

Suorita varmuuskopiointi nyt

Tällä vaihtoehdolla voit ottaa tiedostoistasi varmuuskopiot.

Voit määrittää, milloin ja kuinka usein Norton 360 Online varmuuskopioi tietokoneen tiedostot.

Näytä Lähihistoria

Voit tarkastella tietoja suojaustapahtumista kaikissa luokissa.

Hanki tukea

Voit ratkaista ongelmasi helposti Norton Autofix -työkalun avulla.

Ota käyttöön/poista käytöstä hiljainen tila

Voit ottaa hiljaisen tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ota käyttöön/poista käytöstä älykäs palomuuri

Voit ottaa palomuurin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ota käyttöön/poista käytöstä virustorjunnan Auto-Protect

Voit ottaa virustorjunnan Auto-Protect-toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Suojausominaisuuksien tietojen tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v4555117_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011