Tietoja Norton Bootable Recovery Tool -toiminnosta

Norton Bootable Recovery Tool suorittaa virustarkistuksen ja poistaa tietokoneelta virukset, vakoiluohjelmat ja muut tietoturvariskit. Tietokoneessa saattaa olla virustartunta, jos siinä esiintyy mitään seuraavista oireista:

• Et voi asentaa tuotetta Norton 360 Online.

• Tietokoneen käynnistäminen ei onnistu.

• Tietokone on erittäin hidas.

Norton Bootable Recovery Tool on integroitu Windowsin esiasennusympäristöön (WinPE). Tämän vuoksi Norton Bootable Recovery Tool voidaan suorittaa ainoastaan CD-/DVD-levyltä tai USB-asemasta. Luo Norton Bootable Recovery Tool -toiminnon CD-/DVD-levy tai USB-asema käyttämällä Norton Bootable Recovery Tool -apuohjelmaa.

Norton Bootable Recovery Tool -työkalua voi käyttää WinPE-ympäristössä enintään 72 tuntia. Jos Norton Bootable Recovery Tool -työkalua käytetään kauemmin kuin 72 tuntia, tietokone käynnistyy uudelleen ilman erillistä ilmoitusta.

Jos tietokoneessa on virustartunta tai muu tietoturvauhka, voit käyttää Norton Bootable Recovery Tool -toiminnon CD-/DVD-levyä tai USB-asemaa tietokoneen palauttamiseen. Tämä tietoturvaohjelma ei korvaa jatkuvaa, reaaliaikaista suojaa viruksilta ja uusimmilta tietoturvauhilta. Suojaat tietokoneen tulevilta virustartunnoilta asentamalla tuotteen Norton 360 Online tai jatkamalla tuotteen käyttämistä.

Norton Bootable Recovery Tool tunnistaa ja käsittelee seuraavat tietoturvauhat:

Virukset

Ohjelmia, jotka tartuttavat toisen ohjelman, käynnistyssektorin, levyosiosektorin tai asiakirjan lisäämällä tai liittämällä itsensä kyseiseen tallennusvälineeseen. Useimmat virukset vain kopioituvat, mutta monet aiheuttavat myös vahinkoa.

Troijalaiset

Haitallisia ohjelmakoodeja sisältäviä ohjelmia, jotka on naamioitu vaarattoman näköisiksi tai jotka on piilotettu vaarattomaan ohjelmaan, kuten peliin tai apuohjelmaan.

Hakkerityökalut

Työkaluja, joilla hakkeri voi tunkeutua luvattomasti tietokoneeseen. Esimerkkinä annettakoon näppäilytallennin, joka seuraa ja rekisteröi näppäinten painalluksia ja lähettää tiedot takaisin hakkerille.

Vakoiluohjelmat

Ohjelmat, jotka voivat tarkkailla järjestelmiä tai toimintoja ja välittää tietoja muihin tietokoneisiin tai järjestelmiin.

Mainosohjelmat

Ohjelmat, jotka välittävät mainoksia joko omissa ikkunoissaan tai toisen ohjelman käyttöliittymän välityksellä.

Jäljitysohjelmat

Ohjelmat, jotka seuraavat tietokoneen käyttöä, keräävät tietoa järjestelmästä tai seuraavat käyttäjien toimintatapoja ja välittävät nämä tiedot ulkopuolisille. Tällaisten ohjelmien keräämiä tietoja ei voida käyttää henkilöllisyyden selvittämiseen, eivätkä ne ole luottamuksellisia. Jäljitysohjelmat asennetaan käyttäjän suostumuksella, ja ne voivat kuulua osana käyttäjän asentamiin ohjelmiin.

Ohjatun Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45285481_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/04/2011