Muokkaa kohdetta

Norton 360 Online antaa muokata kohteita Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunassa. Muokkaa kohdetta -ikkunassa voit muokata kohdetta, jonka olet lisännyt Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunaan. Voit myös siirtyä kansioon ja valita kohteen. Voit lisäksi määrittää, sisällytetäänkö alikansiot Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunaan vai ohitetaanko ne.

Voit määrittää ohitettaviksi asemia, kansioita, tiedostoryhmiä tai yksittäisiä tiedostoja seuraavalla tavalla:

C:\Program Files\

Ohittaa kaikki C-aseman Program files -kansiossa olevat tiedostot

\Program Files

Ohittaa kaikkien asemien Program Files -kansioissa olevat tiedostot (esimerkiksi C:\Program Files ja D:\Program Files)

C:\myprogram.exe

Ohittaa C-asemassa olevan myprogram.exe-tiedoston

myprogram.exe

Ohittaa kaikkien asemien kaikissa kansioissa olevat myprogram.exe-tiedostot

Jos määrität tiedoston täydellisen polun (esimerkiksi C:\myprogram.exe) ja siirrät tai nimeät tiedoston uudelleen sen jälkeen, ohitus ei enää ole voimassa.

Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Tietoja reaaliaikaisista ohituksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45182369_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/03/2011