Tietoturvavaatimus, suojaushälytys

Kun Nortonin peukalointisuojaus -toiminto poistetaan käytöstä Asetukset -ikkunassa, Norton 360 Online -tiedostoja ei suojata luvattomalta käytöltä. Nortonin peukalointisuojaus estää muita ohjelmia tekemästä muutoksia Norton-tuotteeseen.

Joissakin tilanteissa Nortonin peukalointisuojaus saattaa olla tarpeen poistaa käytöstä. Esimerkiksi Windowsin järjestelmänpalautusta ei voi suorittaa, jos Nortonin peukalointisuojaus on käytössä. Nortonin peukalointisuojaus on poistettava tilapäisestä käytöstä, jotta Windowsin järjestelmänpalautus voitaisiin suorittaa.

Jos haluat poistaa Nortonin peukalointisuojauksen käytöstä, se tulee tehdä vain tilapäisesti. Muista ottaa toiminto heti uudelleen käyttöön.

Voit valita, kuinka pitkäksi aikaa Nortonin peukalointisuojaus poistetaan käytöstä valitsemalla sopivan vaihtoehdon tämän ikkunan Valitse kesto -valikosta.

Nortonin peukalointisuojaus voidaan myös kytkeä päälle manuaalisesti suojauksen parantamiseksi, jos saat halutun tehtävän suoritettua ennen määritettyä aikaa.

Tietoja Nortonin peukalointisuojauksesta

Nortonin peukalointisuojauksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45135292_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011