Tietoturvavaatimus, suojaushälytys

Symantecin tuotteet lataavat uusimmat määritys- ja tuotepäivitykset säännöllisesti Symantecin palvelimilta. Määrityspäivitykset suojaavat tietokoneesi viimeisimmiltä viruksilta ja tuntemattomilta tietoturvauhilta. Symantecin tuotteet käyttävät LiveUpdate-tekniikkaa päivitysten lataamiseen ja asentamiseen.

Kun automaattinen LiveUpdate-toiminto ei ole käytössä, se ei suojaa tietokonetta uusimpia internet-uhkia ja tietoturvariskejä vastaan. Kun siis poistat automaattisen LiveUpdate-toiminnon käytöstä, varmista, että se on poistettu käytöstä ainoastaan tilapäisesti.

Voit valita tämän ikkunan pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa automaattisen LiveUpdate-toiminnon käytöstä. Voit myös kytkeä automaattisen LiveUpdate-toiminnon manuaalisesti käyttöön koska tahansa.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Tietoja ohjelma- ja määrityspäivityksistä

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen