Nortonin peukalointisuojauksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Nortonin peukalointisuojaus suojaa Norton 360 Online -tuotetta virusten tai muiden tuntemattomien uhkien aiheuttamilta muutoksilta tai hyökkäyksiltä. Voit suojata tuotetta tahattomilta muutoksilta tai poistoilta pitämällä Nortonin peukalointisuojaus -toiminnon käytössä.

Jos haluat poistaa Nortonin peukalointisuojauksen tilapäisesti käytöstä, voit kytkeä sen pois tietyksi ajaksi.

Windowsin järjestelmänpalautusta ei voi suorittaa, jos Nortonin peukalointisuojaus on käytössä. Nortonin peukalointisuojaus on poistettava tilapäisestä käytöstä, jotta Windowsin järjestelmänpalautus voitaisiin suorittaa.

Nortonin peukalointisuojauksen poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Tuotteen tietoturva -kohdasta Nortonin peukalointisuojaus -riviltä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Tietoturvavaatimus -ikkunan Valitse kesto -valikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Nortonin peukalointisuojauksen käytöstä.

6. Valitse OK.

7. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Nortonin peukalointisuojauksen ottaminen käyttöön

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Tuotteen tietoturva -kohdasta Nortonin peukalointisuojaus -riviltä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja Nortonin peukalointisuojauksesta

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45039253_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011