Tietoja Nortonin peukalointisuojauksesta

Nortonin peukalointisuojaus estää muita ohjelmia tekemästä muutoksia Norton-tuotteeseen. Tämä turvatoiminto estää myös Windowsin järjestelmänpalautusta muuttamasta Norton-tiedostoja, minkä seurauksena näkyviin tulee Epätäydellinen palauttaminen -ilmoitus.

Nortonin peukalointisuojaus suojaa Norton 360 Online -tuotetta virusten tai muiden tuntemattomien uhkien aiheuttamilta muutoksilta tai hyökkäyksiltä. Voit suojata tuotetta tahattomilta muutoksilta tai poistoilta pitämällä Nortonin peukalointisuojaus -toiminnon käytössä.

Jos haluat poistaa Nortonin peukalointisuojauksen tilapäisesti käytöstä, voit kytkeä sen pois tietyksi ajaksi.

Windowsin järjestelmänpalautusta ei voi suorittaa, jos Nortonin peukalointisuojaus on käytössä. Nortonin peukalointisuojaus on poistettava tilapäisestä käytöstä, jotta Windowsin järjestelmänpalautus voitaisiin suorittaa.

Nortonin peukalointisuojauksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Tietoja hallinta-asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45039218_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011