Tietoja kuukausiraportista

Kuukausiraportista näet yhteenvedon Norton 360 Online -ohjelman suorittamista toimenpiteistä. Norton 360 Online näyttää kuukausiraportin joka 30 päivä tuotteen asentamisen jälkeen. Kun asennuksesta on kulunut 30 päivää, Norton 360 Online näyttää kuukausiraportin automaattisesti. Jos et halua tuotteen Norton 360 Online näyttävän kuukausiraporttia automaattisesti, voit valita Älä näytä kuukausiraporttia automaattisesti -kohdan, joka on Nortonin kuukausiraportti -ikkunassa.

Voit tarkastella kuukausiraporttia käyttämällä Tarkista kuukausiraportti -valintaa, joka löytyy Tehtävät -ikkunasta.

Tuotteen Norton 360 Online avulla voit poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön kuukausiraportin Hallinta-asetukset -ikkunasta. Nortonin kuukausiraportti -ikkuna sisältää Kuukauden vinkin, jossa suositellaan joitakin tuotteen ominaisuuksista ja palveluista.

Norton 360 Online sisältää raportteja, jotka perustuvat seuraaviin luokkiin:

Tietokoneen suojaus

Voit tarkastella niiden hyökkäysten tietoja, joilta tietokone on suojattu

Näet esimerkiksi, kuinka monelta virukselta ja vakoiluohjelmalta tietokonetta suojataan kokonaisuudessaan.

Web

Näet tietoja toiminnoista, jotka koskevat tietojen kalastelulta suojausta.

Näet esimerkiksi yhteismäärän käyttämistäsi sivustoista, jotka ovat tunnettuja ja todennettuja.

Varmuuskopiointi ja optimointi

Näet tietoja tietokoneen varmuuskopioinnin ja optimoinnin toiminnoista. Näet esimerkiksi tietokoneesi C-asemalle varmuuskopioitujen tiedostojen määrän.

Näet esimerkiksi tietokoneesi C-asemalle varmuuskopioitujen tiedostojen määrän.

Kuukausiraportista näet viimeisimmät internet-tietoturvaa koskevat uutiset. Lisäksi saat tietoa siitä, miten verkkoa selataan turvallisesti. Napsauttamalla Lue lisää -kohtaa Nortonin kuukausiraportti -ikkunasta saat lisätietoa turvallisesta verkon käytöstä.

Kuukausiraportin tarkastelu

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44667873_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011