Norton 360 Online -asetusten salasana vaihtaminen

Jos unohdat Norton 360 Online -asetusten salasanan, voit asettaa sen uudelleen. Norton 360 Online -asetusten salasanan voi vaihtaa käyttämällä Aseta asetus-salasana uudelleen -toimintoa, joka on Valitse poistoasetukset -ikkunassa.

Valitse poistoasetukset -ikkunaan siirrytään valitsemalla Norton 360 Online -ohjelman poisto. Tuotetta ei kuitenkaan tarvitse poistaa asetussalasanan palauttamiseksi.

Aseta asetussalasana uudelleen -toiminto näkyy Valitse poistoasetukset -ikkunassa vain, jos Asetusten salasanasuojaus -toiminto on otettu käyttöön. Kun haluat käyttää Asetusten salasanasuojaus -asetusta, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse sen jälkeen Asetukset > Yleiset > Tuotteen tietoturva.

Norton 360 Online -asetusten salasanan vaihtaminen

1. Valitse Windowsin tehtäväpalkista Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Valitse Windowsin Ohjauspaneelista yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse Lisää tai poista ohjelmia Windows XP:ssä.

• Valitse Ohjelmat ja toiminnot Windows Vistassa.

• Valitse Windows 7 -käyttöjärjestelmässä Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7:n Programs (Ohjelmat) -toiminto tulee käyttöön, kun valitset Luokka -vaihtoehdon avattavasta Järjestämisperuste -luettelosta.

3. Näyttöön tulee luettelo tietokoneelle asennetuista ohjelmista. Tee yksi seuraavista:

• Windows XP:ssä valitse Norton 360 Online ja sitten Muuta tai poista.

• Valitse Windows Vistassa tai Windows 7:ssä Norton 360 Online ja sitten Poista tai muuta.

4. Napsauta Valitse poistoasetukset -ikkunan alareunasta Aseta asetus-salasana uudelleen.

5. Kirjoita näkyviin tulevan ikkunan Salasanan palautustunnus -kenttään satunnaisesti luotu tunnus, joka näkyy Salasanan palautustunnuksen kohdalla.

6. Kirjoita uusi salasana Uusi salasana -ruutuun.

7. Kirjoita uusi salasana toistamiseen Vahvista uusi salasana -ruutuun.

8. Valitse OK.

Tietoja Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaamisesta salasanalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44151547_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/03/2011