Norton 360 Online -ohjelman asetussalasanan poistaminen käytöstä

Voit suojata Norton 360 Online -asetukset salasanalla käyttämällä Asetusten salasanasuojaus -toimintoa. Jos Asetusten salasanasuojaus on käytössä, asetussalasana on annettava joka kerta, kun haluat tarkastella tai muuttaa Norton 360 Online -asetuksia. Tuoteasetuksia ei voi käyttää ilman asetussalasanaa.

Jos asetussalasana pääsee unohtumaan, sen voi vaihtaa käyttämällä Aseta asetus-salasana uudelleen -toimintoa, joka on Valitse poistoasetukset -ikkunassa.

Voit poistaa Asetusten salasanasuojaus -toiminnon käytöstä, jos Norton 360 Online -asetuksia ei tarvitse suojata salasanalla.

Norton 360 Online -ohjelman asetussalasanan poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Kirjoita näkyviin tulevan ikkunan Salasana -kenttään asetussalasana ja napsauta OK.

4. Siirrä Asetusten salasanasuojaus -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

5. Siirrä Asetukset -ikkunan Tuotteen tietoturva -kohdan Asetusten salasanasuojaus -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

6. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaamisesta salasanalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44151495_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/03/2011