Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaaminen salasanalla

Voit suojata Norton 360 Online-ohjelman asetukset luvattomalta käytöltä ottamalla käyttöön salasanan tuotteen asetuksille. Hallinta-asetukset -ikkunan Asetusten salasanasuojaus -vaihtoehdon avulla voit suojata Norton 360 Online-ohjelman asetukset käyttämällä salasanan.

Kun olet asettanut salasanan Norton 360 Online-tuotteen asetuksille, sinun täytyy antaa salasana joka kerta, kun tarkastelet tai määrität tuoteasetuksia.

Oletuksena on, että Asetusten salasanasuojaus -vaihtoehto on poissa käytöstä. Sinun täytyy ottaa käyttöön Asetusten salasanasuojaus -toiminto, jotta voit asettaa salasanan tuotteesi asetuksille.

Salasanan pituuden on oltava 8 - 256 merkkiä.

Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaaminen salasanalla

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Tuotteen tietoturva -kohdasta Asetusten salasanasuojaus -riviltä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Tee jokin seuraavista:

• Valitse Asetusten salasanasuojaus -rivillä Määritä.

• Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Kirjoita salasana näkyviin tulevan valintaikkunan Salasana -ruutuun.

6. Kirjoita salasana uudelleen Vahvista salasana -ruutuun.

7. Valitse OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaamisesta salasanalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44151491_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/03/2011