Tietoja Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaamisesta salasanalla

Voit määrittää Norton 360 Online-ohjelman estämään tuotteesi asetusten luvattoman käytön. Jos jaat tietokoneesi muiden käyttäjien kanssa ja et halua heidän muuttavan Norton 360 Online-ohjelman asetuksia, voit suojata asetukset käyttämällä salasanaa. Asetusten salasanasuojaus -vaihtoehdon avulla voit suojata Norton 360 Online-ohjelman asetukset ottamalla käyttöön salasanan.

Oletuksena on, että Asetusten salasanasuojaus -vaihtoehto on poissa käytöstä. Sinun täytyy ottaa käyttöön Asetusten salasanasuojaus -toiminto, jotta voit asettaa salasanan tuotteesi asetuksille. Voit käyttää Hallinta-asetukset -ikkunan Tuotesuojaus -kohdassa olevaa Asetusten salasanasuojaus -vaihtoehtoa. Salasanan pituuden on oltava 8 - 256 merkkiä.

Kun olet asettanut salasanan Norton 360 Online-tuotteen asetuksille, sinun täytyy antaa salasana joka kerta, kun käytät tai määrität tuoteasetuksia. Jos salasana kuitenkin pääsee unohtumaan, sen voi palauttaa ikkunassa, joka aukeaa, kun Norton 360 Online poistetaan. Tuotetta ei tarvitse poistaa salasanan palauttamiseksi. Voit käyttää Valitse poistoasetukset -ikkunan Aseta asetussalasana uudelleen -vaihtoehtoa salasanan asettamiseksi uudelleen.

Aseta asetussalasana uudelleen -toiminto näkyy Valitse poistoasetukset -ikkunassa vain, jos Asetusten salasanasuojaus -toiminto on otettu käyttöön.

Voit poistaa Asetusten salasanasuojaus -toiminnon käytöstä, jos Norton 360 Online -asetuksia ei enää tarvitse suojata salasanalla.

Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaaminen salasanalla

Norton 360 Online -ohjelman asetussalasanan poistaminen käytöstä

Norton 360 Online -asetusten salasana vaihtaminen

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44151459_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011