Norton 360 Online - suojauspäivitys

Norton 360 Online -tuotteen käyttöä varten Nortonin käyttöoikeussopimus on hyväksyttävä. Nortonin käyttöoikeussopimus tai Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus (EULA) on laillinen asiakirja, joka on hyväksyttävä ennen tuotteen käyttöä. EULA sisältää tietoja muun muassa seuraavanlaisista asioista: ohjelmiston käyttöä ja jakamista koskevat rajoitukset, ohjelmiston käyttöoikeudet ja tuki.

Sinun pitää mahdollisesti lukea tuotteesi EULA, jotta saat lisätietoa tuotteen käyttöä koskevista käytännöistä tai ehdoista. Voit napsattaa Norton 360 Online -ikkunan Nortonin käyttöoikeussopimus -linkkiä ja lukea käyttösopimuksen. Kun olet lukenut käyttösopimuksen, napsauta Nortonin käyttöoikeussopimus -ikkunassa SULJE.

Hyväksy Norton 360 Online -ikkunan Nortonin käyttöoikeussopimus tekemällä jokin seuraavista:

• Valitse Hyväksyn

• Valitse Hyväksy ja suojaa

Norton Community Watch kerää tietokoneelta tiedot mahdollisista uusista tietoturvariskeistä ja lähettää ne Symantecille analysoitavaksi. Symantec perehtyy näihin tietoihin tunnistaakseen uusia tietoturvauhkia ja niiden lähteitä. Käyttämällä Norton Community Watch -toimintoa autat parantamaan Symantecin kykyä torjua tietoturvariskejä ja -uhkia. Liity Norton Community Watch -palveluun valitsemalla ikkunan alaosassa Haluan liittyä Norton Community Watch -palveluun.

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen löytäminen

Tietoja Norton Community Watch -palvelusta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v43900668_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/03/2011