Kodin sääntöjen määrittäminen

Voit etsiä ratkaisua napsauttamalla otsikkoa, joka vastaa ongelmaasi:

Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät tällä hetkellä ole käytössä Android-laitteilla.

Norton Family -selainlaajennus on pieni ohjelma, jota vaaditaan, jotta tietyt Norton Family -ominaisuudet toimivat. Se on tällä hetkellä saatavilla Internet Explorer-, Mozilla Firefox- ja Google Chrome -selaimiin. Se on otettava käyttöön kaikissa tuetuissa selaimissa, joilla lapsi käyttää internetiä. Seuraavat ominaisuudet vaativat laajennusta:

• sosiaalisen median valvonta

• hakujen valvonta (HTTPS-sivustot)

• videoiden valvonta

• verkon valvonta (HTTPS-sivustot).

Sellaiset ominaisuudet kuin ajankäytön valvonta, pikalukitus ja verkon valvonta toimivat, vaikka laajennus olisi poissa käytöstä. Parhaan Norton Family -suojauksen saamiseksi laajennus on kuitenkin otettava käyttöön lapsen selaimissa.

Laajennuksen käyttöönotto Internet Explorerissa

1. Käynnistä Internet Explorer.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta ja valitse Lisäosien hallinta.

3. Valitse Lisäosien hallinta -ikkunasta Norton Family BHO ja ota se käyttöön.

4. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Mozilla Firefoxissa

1. Käynnistä Firefox.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Lisäosat.

3. Valitse Lisäosat -sivun vasemmasta reunasta Laajennukset -välilehti.

4. Valitse Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

5. Parhaan suojan saavuttamiseksi napsauta Salli, jotta laajennus voi käyttää lapsesi verkkotoimintaa yksityisessä selaustilassa.

6. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Chromessa

1. Käynnistä Chrome.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta > Lisää työkaluja > Laajennukset.

3. Etsi Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

4. Jos Chrome-versio on 70 tai uudempi, napsauta oikeassa yläkulmassa > Tämä voi lukea ja muokata sivuston tietoja ja valitse sitten Kaikissa sivustoissa.

5. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Googlen äskettäisten käytäntömuutosten vuoksi tekstiviestien valvontaominaisuus sekä ominaisuus, jolla vanhemmat voivat estää lapsia soittamasta tai vastaanottamasta puheluita ruutuajan ulkopuolella, on poistettu käytöstä.

Tämä vaikuttaa kahteen Norton Familyn keskeiseen ominaisuuteen Android-laitteilla:

• Lapset voivat vastedes vastaanottaa ja soittaa puheluja kenen tahansa kanssa lapsilukkoaikana ja pikalukituksen aikana. Googlen äskettäin tekemien käytäntömuutosten vuoksi Norton Family ei voi enää rajoittaa puheluja vain hätäyhteystietoluettelossa lueteltuihin yhteystietoihin.

• Tekstiviestien valvonta ei ole käytettävissä tällä hetkellä. Et siis voi valvoa tai tarkastella viestejä, joita lapsi vaihtaa ystäviensä kanssa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40464446
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019