Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen löytäminen

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus (EULA) on laillinen asiakirja, jonka hyväksyt asentaessasi tuotteen. EULA sisältää tietoja muun muassa seuraavanlaisista asioista: ohjelmiston käyttöä ja jakamista koskevat rajoitukset, ohjelmiston käyttöoikeudet ja tuki.

Sopimus sisältää tietoja esimerkiksi seuraavista aiheista:

• Norton 360 Online -tuotteen käyttöperiaatteet

• Norton 360 Online -tuotteen käyttöehdot

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen löytäminen

1. Windowsin Resurssienhallinta: kaksoisnapsauta asemaa, jossa Norton 360 Online sijaitsee.

2. Kaksoisnapsauta Program Files > Norton 360 Online > MUI > versio > 09 > 01.

missä versio tarkoittaa asennetun Norton 360 Online -ohjelman version numeroa.

3. Tee jokin seuraavista:

• Jos olet Pohjois-Amerikassa asuva käyttäjä, kaksoisnapsauta EULA_NorthAmerica.htm.

• Jos olet kansainvälinen käyttäjä, kaksoisnapsauta EULA_ International.htm.

Tuotteen versionumeron löytäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v39346047_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/04/2011