Norton Task Notification

Norton Task Notification antaa sinun näyttää tai piilottaa ilmoituksia, jotka tulevat näkyviin, kun Norton 360 Online suorittaa automaattista taustatyötä. Kun tietokonetta ei käytetä, Norton 360 Online suorittaa Nortonin automaattisia taustatöitä kuten täydellisen järjestelmäntarkistuksen, automaattisia LiveUpdate-päivityksiä ja Insight-optimointeja. Oletuksena on, että Norton 360 Online ilmoittaa, kun se suorittaa näitä taustatöitä.

Kun tämä vaihtoehto on käytössä, Norton 360 Online näyttää ilmoituksen taustöistä, jotka ovat käynnissä. Kun tämä vaihtoehto on poisssa käytöstä, Norton 360 Online ei ilmoita taustatöistä.

Norton Task Notification -asetus on oletuksena käytössä. Voit ottaa tämän toiminnon pois käytöstä, jos et halua ilmoituksia taustatöistä. Tämän toiminnon poistaminen käytöstä ei vaikuta mitenkään automaattisten taustatöiden suorittamiseen.

Tietoja Nortonin tehtävistä

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v39337564_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011