Automaattinen jatkamisviive

Automaattinen jatkamisviive antaa määrittää Nortonin taustatöille viiveen, kun tietokone palautetaan horros- tai valmiustilasta. Tämä toiminto lykkää automaattisia taustatöitä määritetyn ajan, vaikka tietokone olisi käyttämättömänä tuon ajan.

Horrostila on virransäästötila, jossa tietokone sammuu sen jälkeen, kun se on tallentanut nykyiset asetukset ja käynnissä olevat ohjelmat kiintolevylle. Kun käynnistät tietokoneen horrostilasta, tietokone palauttaa kaikki viimeksi suoritetut ohjelmat ja asetukset. Valmiustila muistuttaa horrostilaa. Valmiustilassa kuitenkin ainoastaan tietokoneen tarpeettomat komponentit, kuten näyttö ja levyasema, sammutetaan. Valmiustila tunnetaan myös lepotilana.

Jos automaattiset tehtävät käynnistyvät heti, kun jatkat tietokoneen käyttöä horros- tai valmiustilasta, tietokone voi toimia hitaasti. Näiden automaattisten tehtävien viivyttäminen parantaa tietokoneen suorituskykyä ja tehokkuutta. Esimerkki: asetat automaattisen jatkamisviiveen keston 5 minuuttiin ja asetat tietokoneen horros- tai valmiustilaan. Tässä tapauksessa automaattiset tehtävät suoritetaan minuuttia tietokoneen käynnistyksestä. Lyhin automaattinen käynnistysviive kestää yhden minuutin verran, ja pisin viive on 20 minuutin mittainen. Oletusaika on 10 minuuttia.

Saat luettelon automaattisista taustatöistä Nortonin tehtävät -ikkunasta. Automaattiset tehtävät sisältävät seuraavat toiminnot:

• Automaattinen LiveUpdate-päivitys

• Varmuuskopiointi <varmuuskopiosarjan nimi>

• Levyn optimointiohjelma

• Joutoajan täydellinen järjestelmäntarkistus

• Joutoajan pikatarkistus

• Insight-optimointitoiminto

• Internet Explorer -historian tyhjennysohjelma

• Internet Explorerin väliaikaisten tiedostojen tyhjennysohjelma

• Norton Community Watch -palvelu

• Norton Insight

• Nopeat päivitykset

• Windows-rekisterin tyhjennysohjelma

• Windowsin väliaikaisten tiedostojen tyhjennysohjelma

• Roskapostin eston ylläpito

• Käyttöoikeuden ylläpito

• Insight-ohjelman ylläpito

• Tuotteiden ylläpito

Tietoja Nortonin tehtävistä

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v39183704_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011