Uusi verkkoyhteys

Uusi verkkoyhteys -ikkuna antaa määritellä verkkosi luottamustason. Verkon luottamustaso määrittelee oletuksena olevan käyttöoikeustason, jota muut laitteet määrätyssä verkossa käyttävät, kun ne käyttävät sinun tietokonetta. Kaikki verkkoon kuuluvat laitteet, joita ei ole erikseen määritetty luotettaviksi tai rajoitetuiksi, käyttävät verkon luottamustasoa.

Käyttämällä Uusi verkoyhteys -ikkunaa voit määrittää verkolle yhden seuraavista luottamustasoista:

Jaettu

Lisää verkon Jaettu-luetteloon

Kaikki tuloliikenne jaetusta verkosta tietokoneeseen suodatetaan. Verkon laitteet voivat käyttää vain jaettuja resursseja, kuten tiedostoja, kansioita ja tulostimia tietokoneellasi.

Tämä luottamustaso tulisi valita, jos et luota kaikkiin tämän verkon laitteisiin ja haluat, että Norton 360 Online suojaa tietokonetta virushyökkäyksiltä.

Suojattu

Lisää verkon Suojatut-luetteloon

Verkon suojaustaso on Suojattu, jos verkkoa ei ole määritetty luotettavaksi, jaetuksi tai rajoitetuksi. Kaikki jaetut resurssit, kuten tiedostot ja tulostin, suojataan verkon laitteiden luvattomalta käytöltä.

Jos valitset tämän luottamustason, pysyt suojattuna tunnetuilta virushyökkäyksiltä.

Uusi verkkoyhteys -ikkuna ilmestyy, jos tietokone vastaa seuraavia ehtoja:

• Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen hallinta täytyy asettaa Kysy-tilaan.

• Tietokoneessa pitää olla ainakin yksi jaettava resurssi ja käyttöjärjestelmän pitää olla Windows Media Center Edition.

• Tietokoneen täytyy käyttää yksityistä IP-osoitteen aluetta

• Tietokoneella täytyy olla suojattu langaton tai langallinen yhteys

Tämä toiminto on saatavilla vain Windows XP -käyttöjärjestelmässä.

Voit muuttaa verkon luottamustasoa myös siirtymällä Verkon tietoturvakarttaan ja vaihtamalla Verkon tiedot -kohtaa.

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38678925_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011