Palomuurin diagnosointitoiminto: Tuntemattoman eston korjaus

Yksi Norton-palomuurin parhaista ominaisuuksista on, että se tarjoaa palomuurin ohjatun diagnosointitoiminnon, joka auttaa ratkaisemaan verkon estotilanteita, joissa epäonnistumisen syy on tuntematon. Tuntematon tapahtuman estot tapahtuvat, kun ei ole tapahtunut mitään jonkin tietyn palomuurin asetuksen suoraa rikkomusta. Näin tapahtuu esimerkiksi seuraavanlaisessa tilanteessa: käytät internetiä, kun Estä kaikki verkkoliikenne -vaihtoehto on asetettu kohtaan estä kaikki tietoliikenne tietokoneella. Huomaat tämän ja asetat vaihtoehdon välittömästi uudelleen sallimaan tietoliikenteen ennen kuin Norton-palomuuri on tehnyt diagnoosin. Lopputulos on, että tätä toimenpidettä voidaan pitää tuntematoman tapahtuman estona.

Norton Firewall -diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Palomuuri ei voi antaa erityistä syytä verkon käyttövialle, jota koet parhaillaan. Se kuitenkin tarjoaa sinulle seuraavat ongelmaratkaisuvaihtoehdot:

• Lisätietoja tästä ongelmasta

Tämä vaihtoehto antaa sinulle lisätietoja ongelmasta. Kun valitset tämän vaihtoehdon, ongelmakohtainen ohjesivu tulee näkyviin. Sivu selittää ongelman syyn ja ehdottaa ratkaisuja.

• Selvitä estämisen syy Tietoturvahistorian äskettäin luoduista lokitietueista.

Tällä vaihtoehdolla voit katsella lokista lisätietoja, jotka liittyvät verkon estotapahtumaan. Voit etsiä lisätietoja mistä tahansa lokin merkinnöistä, jotka liittyvät tuntemattomaan tapahtuman epäonnistumiseen.

• Ota Norton-palomuuri pois käytöstä

Tällä vaihtoehdolla palomuuri voidaan väliaikaisesti poistaa käytöstä, jotta ongelma voidaan ratkaista.

Norton-palomuurin ottamista pois käytöstä ei kuitenkaan suositella, sillä tietokone ei ole suojattuna turvallisuusriskeiltä, kun palomuuri ei ole käytössä. Käytä tätä vaihtoehtoa vain viimeisenä keinona ongelman ratkaisemiseksi. Jos Norton-palomuuri poistetaan käytöstä, varmista, että se otetaan myöhemmin käyttöön.

Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38173947_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011