Palomuurin diagnosointitoiminto: Rajoitettu vyöhyke -eston korjaus

Rajoitettu vyöhyke -esto tapahtuu, kun yritetään käyttää jaettua resurssia tai IP-osoitetta, joka on rajoitetussa tietokoneessa tai verkossa.

Yleensä palomuurit käyttävät rajoitetun vyöhykkeen käytöntöä tarjoamaan tietokoneelle suojaa laitteilta, joihin palomuuri ei luota. Kun tietokone tai verkko on lisätty palomuurin rajoitettuun vyöhykkeeseen, palomuuri estää rajoitetussa vyöhykkeessä olevien laitteiden käytön. Jos tiedät, että laite on turvallinen ja haluat sallia ei-toivotun liikenteen siitä, voit muokata rajoitetun vyöhykkeen asetuksia. Joka tapauksessa tietokone hyötyy palomuurin rajoitetun vyöhykkeen käytännöstä.

Norton-palomuuri käyttää Verkon tietoturvakarttaa ja palomuurisääntöjä tarjoamaan samanlaisen suojan. Verkon tietoturvakartta antaa määritellä luottamustason laitteille, jotka ovat yhdistettyinä tietokoneeseen. Jos määrität tietokoneen tai verkon Rajoitetut-tason luetteloon, palomuuri estää rajoitetun tietokoneen ja rajoitetun verkon laitteet. Voit myös käyttää palomuurisääntöjä määrittämään käyttörajoitukset määrätylle tietokoneelle tai verkko-osoitteelle.

Tapauksessa, jossa on rajoitettu laitteen tai verkon käyttöä, yksi tai useampi seuraavista tekijöistä voi olla syy:

• Nykyiset palomuurisääntöjen asetukset

• Parhaillaan aktiivisen palomuurisäännön ehto

• Olemassa olevat luottamustason asetukset kotiverkossa olevalle laitteelle.

Jotta voit selvittää parhaillaan kokemasi Rajoitettu vyöhyke -eston, sinun täytyy mahdollisesti muokata rajoitetun laitteen tai verkon luottamustasoa. Tämä ratkaisu voi tarkoittaa rajoitettujen laitteiden sekä jaettujen, suojattujen ja täysin luetettujen verkkojen luottamustason muuttamista.

Norton 360 Online -ohjelman suositus on, että eston purkamiseen käytetään palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa. Apuohjelman ratkaisut mahdollistavat ongelman analysoinnin ja tarvittavan toimenpiteen tekemisen, jotta ongelma ratkeaa.

Norton Firewall -diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Voit käyttää ongelman ratkaisemiseen apuohjelman seuraavia toimintoja:

• Poista vyöhykekäytännön esto käytöstä

Tämä vaihtoehto antaa Norton-palomuurin määrittää uudelleen palomuurin asetukset poistamaan rajoitettujen laitteiden käyttämisen eston. Kun olet ottanut korjauksen käyttöön Norton 360 Online ilmoittaa, onnistuiko palomuuri ratkaisemaan ongelman tämän korjausvaihtoehdon kautta. Jos se ei onnistunut, voit tutkia apuohjelman muita vaihtoehtoja eston ratkaisemiseksi.

• Lisätietoja tästä ongelmasta

Tämä vaihtoehto antaa sinulle lisätietoja ongelmasta. Kun valitset tämän vaihtoehdon, ongelmakohtainen ohjesivu tulee näkyviin. Sivu selittää ongelman syyn ja ehdottaa ratkaisuja.

• Määritä vyöhykkeen asetukset uudelleen manuaalisesti käyttämällä verkkokarttaa

Tämä vaihtoehto antaa käyttää Verkon tietoturvakarttaa, jotta tarvittavat muutokset voidaan tehdä rajoitettujen laitteiden luottamustasoihin.

• Selvitä estämisen syy Tietoturvahistorian äskettäin luoduista lokitietueista.

Tällä vaihtoehdolla voit katsella lokista lisätietoja, jotka liittyvät verkon estotapahtumaan.

• Ota Norton-palomuuri pois käytöstä

Tällä vaihtoehdolla palomuuri voidaan väliaikaisesti poistaa käytöstä, jotta ongelma voidaan ratkaista.

Norton-palomuurin ottamista pois käytöstä ei kuitenkaan suositella, sillä tietokone ei ole suojattuna turvallisuusriskeiltä, kun palomuuri ei ole käytössä. Käytä tätä vaihtoehtoa vain viimeisenä keinona ongelman ratkaisemiseksi. Jos Norton-palomuuri poistetaan käytöstä, varmista, että se otetaan myöhemmin käyttöön.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38173941_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011