Palomuurin diagnosointitoiminto: Prosessikäytäntö-eston korjaus

Prosessikäytäntö-esto tapahtuu, kun tietyn ohjelman yritys käyttää verkkoa estetään.

Jokaisella palomuurilla on oma prosessikäytäntö, joka on suunniteltu hoitamaan ohjelmien yritykset käyttää internettiä. Voit muokata prosessikäytäntöä hallitsemaan internet-tietoliikennettä tietokoneellasi. Tällä tavoin tietokone pysyy suojattuna verkkohyökkäyksiltä.

Norton-palomuurin Automaattinen ohjelmanhallinta -toiminto edistää palomuurin suorittamaan prosessikäytäntöä. Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää automaattisesti internet-yhteyksien käyttöön liittyvät asetukset ohjelmille, jotka käyttävät internet-yhteyksiä, kun ohjelmia käytetään ensimmäistä kertaa. Kun tämä vaihtoehto on otettu pois käytöstä, Norton 360 Online kehottaa sallimaan tai estämään mikä tahansa ohjelma, joka aikoo käyttää internettiä ensimmäistä kertaa.

Jos estät tietyn ohjelman käyttämästä internettiä, Norton-palomuuri estää tämän ohjelman internetin käytön. Tämä voi olla verkkoeston syynä sinun tapauksessasi.

Voit ottaa käyttöön Automaattisen ohjelmanhallinnan ongelman ratkaisemiseksi. Jos Symantecin tunnistaman ohjelman versio on turvallinen, Automaattinen ohjelmanhallinta luo sallivan säännön ohjelmalle ja antaa sen käyttää internetiä.

Norton 360 Online -ohjelman suositus on, että eston purkamiseen käytetään palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa. Apuohjelman ratkaisut mahdollistavat ongelman analysoinnin ja tarvittavan toimenpiteen tekemisen, jotta ongelma ratkeaa.

Norton Firewall -diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Voit käyttää ongelman ratkaisemiseen apuohjelman seuraavia toimintoja:

• Poista prosessikäytännön esto käytöstä

Tämä vaihtoehto antaa Norton-palomuurin muuttaa käyttöasetukset estetylle ohjelmalle tilasta Estä tämä ohjelma tilaan Salli. Kun olet ottanut korjauksen käyttöön Norton 360 Online ilmoittaa, onnistuiko palomuuri ratkaisemaan ongelman tämän korjausvaihtoehdon kautta. Jos se ei onnistunut, voit tutkia apuohjelman muita vaihtoehtoja eston ratkaisemiseksi.

• Lisätietoja tästä ongelmasta

Tämä vaihtoehto antaa sinulle lisätietoja ongelmasta. Kun valitset tämän vaihtoehdon, ongelmakohtainen ohjesivu tulee näkyviin. Sivu selittää ongelman syyn ja ehdottaa ratkaisuja.

• Määritä Nortonin palomuuriasetukset uudelleen manuaalisesti

Tämä vaihtoehdolla voit käyttää palomuurin asetuksia ottamaan käyttöön automaattisen ohjelman hallinta -vaihtoehdon.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä Lisäasetukset -ikkunassa.

• Selvitä estämisen syy Tietoturvahistorian äskettäin luoduista lokitietueista.

Tällä vaihtoehdolla voit katsella lokista lisätietoja, jotka liittyvät verkon estotapahtumaan.

• Ota Norton-palomuuri pois käytöstä

Tällä vaihtoehdolla palomuuri voidaan väliaikaisesti poistaa käytöstä, jotta ongelma voidaan ratkaista.

Norton-palomuurin ottamista pois käytöstä ei kuitenkaan suositella, sillä tietokone ei ole suojattuna turvallisuusriskeiltä, kun palomuuri ei ole käytössä. Käytä tätä vaihtoehtoa vain viimeisenä keinona ongelman ratkaisemiseksi. Jos Norton-palomuuri poistetaan käytöstä, varmista, että se otetaan myöhemmin käyttöön.

Automaattinen ohjelmanhallinta

Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

Tietoja verkkoliikennesäännöistä

Tietoja ohjelmasäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38173935_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011