Palomuurin diagnosointitoiminto: Yhden painikkeen yhteydenkatkaisu -eston korjaus

Yhden painikkeen yhteydenkatkaisu -esto tapahtuu, kun palomuuri on asetettu estämään kaikki tietokoneeseen menevä tai siitä lähtevä verkkoliikenne, kun käytetään internettiä.

Yhden painikkeen yhteydenkatkaisu viittaa yhden napsautuksen asetukseen, jolla voidaan asettaa palomuuri joko sallimaan tai estämään kaikki verkkoliikenne. Käyttämällä tätä vaihtoehtoa voit suojata tietokoneen, kun olet poissa siltä. Kun esimerkiksi aktivoit tämän valinnan ollessasi poissa, palomuuri estää kaiken tietoliikenteen sinun tietokoneen ja muiden verkossa olevien tietokoneiden välillä.

Estä kaikki verkkoliikenne -vaihtoehto on Norton-palomuurin yhden painikkeen yhteydenkatkaisu verkosta. Käyttämällä tätä vaihtoehtoa voit pysäyttää tai sallia kaiken tietokoneelle menevän tai siltä lähtevän tietoliikenteen yhdellä napsautuksella. Tämä vaihtoehto on oletuksena asetettu Ei estetty -kohtaan, jolloin kaikki verkkoliikenne on sallittua. Kun vaihtoehto on asetettu estettyyn, tämä vaihtoehto estää kaiken verkkoliikenteen. Voit pitää tämän vaihtoehdon tilassa estetty sen aikaa, kun haluat estää tietokoneelta kaiken tietoliikenteen.

Nyt rajoitetun tietoliikenteen esto johtuu Estä kaikki verkkoliikenne -vaihtoehdon nykyisistä asetuksista. Korjaa tämä ongelma varmistamalla, että valinta on asetettu Ei estetty -kohtaan. Norton 360 Online -ohjelman suositus on, että eston purkamiseen käytetään palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa. Apuohjelman ratkaisut mahdollistavat ongelman analysoinnin ja tarvittavan toimenpiteen tekemisen, jotta ongelma ratkeaa.

Norton Firewall -diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Voit käyttää ongelman ratkaisemiseen apuohjelman seuraavia toimintoja:

• Poista yhden painikkeen yhteydenkatkaisu käytöstä

Tämä vaihtoehto sallii Norton-palomuurin automaattisesti korjata ongelma ottamalla Yhden painikkeen yhteydenkatkaisu pois käytöstä. Kun olet ottanut korjauksen käyttöön Norton 360 Online ilmoittaa, onnistuiko palomuuri ratkaisemaan ongelman tämän korjausvaihtoehdon kautta. Jos se ei onnistunut, voit tutkia apuohjelman muita vaihtoehtoja eston ratkaisemiseksi.

• Lisätietoja tästä ongelmasta

Tämä vaihtoehto antaa sinulle lisätietoja ongelmasta. Kun valitset tämän vaihtoehdon, ongelmakohtainen ohjesivu tulee näkyviin. Sivu selittää ongelman syyn ja ehdottaa ratkaisuja.

• Määritä Nortonin palomuuriasetukset uudelleen manuaalisesti

Tämä vaihtoehto antaa käyttää palomuurin asetuksia, jotta voit asettaa Estä kaikki verkkoliikenne -vaihtoehdon Ei estetty -asentoon. Estä kaikki verkkoliikenne -vaihtoehto on käytettävissä älykkään palomuurin verkkoasetukset panelissa.

• Selvitä estämisen syy Tietoturvahistorian äskettäin luoduista lokitietueista.

Tällä vaihtoehdolla voit katsella lokista lisätietoja, jotka liittyvät verkon estotapahtumaan.

• Ota Norton-palomuuri pois käytöstä

Tällä vaihtoehdolla palomuuri voidaan väliaikaisesti poistaa käytöstä, jotta ongelma voidaan ratkaista.

Norton-palomuurin ottamista pois käytöstä ei kuitenkaan suositella, sillä tietokone ei ole suojattuna turvallisuusriskeiltä, kun palomuuri ei ole käytössä. Käytä tätä vaihtoehtoa vain viimeisenä keinona ongelman ratkaisemiseksi. Jos Norton-palomuuri poistetaan käytöstä, varmista, että se otetaan myöhemmin käyttöön.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.