Palomuurin diagnosointitoiminto: Luvattoman käytön eston korjaus

Luvattoman käytön AutoBlock tapahtuu, kun Norton-palomuuri on estänyt tietokoneen käytön luvattoman käytön eston tekemien havaintojen perusteella.

Luvattoman käytön esto -toiminto on verkosto suojaustoimintoja, joita jokainen palomuuri käyttää suojatakseen tietokoneita luvattoman käytön hyökkäyksiltä.

Norton-palomuurin Luvattoman käytön esto -toiminto ottaa käyttöön allekirjoituksiin perustuvat ratkaisut suojelemaan tietokonetta kaikista yleisimmiltä Internet-hyökkäyksiltä. Luvattoman käytön esto -tekniikan perusteella Norton-palomuuri voi määritellä jotkut tietokoneet hyökkääjiksi ja sitten estää kaiken tietoliikenteen hyökkääviltä tietokoneilta.

Luvattoman käytön AutoBlock -ongelma tapahtuu tietokoneelle, jota halutaan käyttää, kun mikä tahansa seuraavista on totta:

• Luvattoman käytön esto -toiminto tarkistaa ja huomaa yhteneväisyyden hyökkäysallekirjoitusten ja tietokoneelta saatujen pyyntötietojen välillä.

• Tietokoneen toiminnan perusteella Luvattoman käytön Autoblock esti tietokoneen tietyksi ajaksi.

• Olet ehkä rajoittanut tietokoneen.

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman asettamalla Norton-palomuurin sallimaan estetyn tietokoneen käytön. Tämä tapahtuu määrittämällä eston syy ja korjamalla sen. Jos esimerkiksi tiedät, että käytettävä laite on turvallinen, voit yrittää tehdä seuraavaa:

• Luo allekirjoitukselle ohitus, joka vastaa tietokoneelta tulevaa verkkotoimintaa.

• Ota pois käytöstä Luvattoman käytön AutoBlock -vaihtoehto.

• Avaa tietokoneen lukitus.

• Ohita tietokone tulevassa IPS-tarkistuksesta.

Norton 360 Online -ohjelman suositus on, että eston purkamiseen käytetään palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa. Apuohjelman ratkaisut mahdollistavat ongelman analysoinnin ja tarvittavan toimenpiteen tekemisen, jotta ongelma ratkeaa.

Norton Firewall -diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Voit käyttää ongelman ratkaisemiseen apuohjelman seuraavia toimintoja:

• Lisätietoja tästä ongelmasta

Tämä vaihtoehto antaa sinulle lisätietoja ongelmasta. Kun valitset tämän vaihtoehdon, ongelmakohtainen ohjesivu tulee näkyviin. Sivu selittää ongelman syyn ja ehdottaa ratkaisuja.

• Määritä uudelleen luvattoman käytön eston asetukset manuaalisesti

Tämä vaihtoehto antaa käyttää palomuurin asetuksia Luvattoman käytön eston asetuksiin, jotta voidaan poistaa esto tietokoneelta, jota halutaan käyttää.

Luvattoman käytön eston asetuksia voidaan käyttää Verkkoasetukset -ruudussa.

• Selvitä estämisen syy Tietoturvahistorian äskettäin luoduista lokitietueista.

Tällä vaihtoehdolla voit katsella lokista lisätietoja, jotka liittyvät verkon estotapahtumaan.

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38173923_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011