Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

Norton Firewall voi joskus estää verkkoliikenteen, jonka käyttäjä haluaa sallia sen kokoonpanoasetusten perusteella. Tällaisissa tapauksissa tietokoneella voi olla ongelmia muodostaa yhteys internetiin, verkkoon tai toiseen tietokoneeseen. Tällöin resurssien jakamisen kaltaiset toimenpiteet vaikeutuvat.

Aina kun verkkoyhteyden muodostamisessa on ongelmia, Norton Firewall paikallistaa nopeasti epäonnistumisen syyn ja tarjoaa siihen diagnoosin. Norton 360 Online näyttää palomuurin ohjatun diagnosointitoiminnon aina, kun verkkoyhteyden muostamisessa on ongelmia.

Norton Firewall -diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Toiminto sisältää ongelman diagnosointiraportin, joka on erilainen verkkoestojen eri tapauksille. Verkkoesto voi esimerkiksi tapahtua missä tahansa seuraavista tapauksista:

• Kaiken verkkoliikenteen pysäyttäminen yhdellä napsautuksella on käytössä.

• Tietoliikennettä hoitava epätavallinen protokolla on estetty.

• Nykyinen käytössä oleva palomuurin sääntö on määritetty estämään liikenne, joka halutaan sallia.

• Liikenne on rikkonut palomuurin prosessikäytäntöä.

• Liikenne on rikkonut palomuurin liikennekäytäntöä.

• Liikenne tulee kielletyltä verkkoalueelta tai kielletyiltä tietokoneilta.

• Liikenne vastaa luvattoman käytön estoon käytettävää hyökkäysallekirjoitusta

Voit käyttää palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa apuna, kun ratkaiset verkon yhteysongelmaa itsenäisesti.

Apuohjelma sisältää palomuurin analyysin verkkoeston syystä ja mahdollisesta ratkaisusta jokaiselle verkkoeston tapaukselle.

Norton 360 Online -ohjelman suositus on, että kaiken tyyppisten estojen poistamiseen käytetään palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa. Apuohjelman ratkaisut mahdollistavat ongelman analysoinnin ja tarvittavan toimenpiteen tekemisen, jotta ongelma ratkeaa.

Apuohjelman käyttämisessä ongelman ratkaisuun on seuraavia etuja:

• Se yrittää automaattisesti korjata ongelman itse

• Se antaa muokata estoon liittyviä asetuksia

• Se antaa tarkastella verkon estotapahtumaan liittyviä kirjautumistietoja.

• Se tarjoaa mahdollisuuden ottaa palomuuri pois käytöstö viimeisenä keinona ratkaista ongelma.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38173761_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011