Joutoaikaoptimoinnin käyttöönotto ja käytöstä poisto

Norton 360 Online ajastaa optimoinnin automaattisesti, kun tietokoneelle asennetaan uusi sovellus. Norton 360 Online suorittaa optimoinnin automaattisesti, kun tietokonetta ei käytetä.

Voit optimoida käynnistysaseman tietokoneen ollessa käyttämättömänä Joutoaikaoptimointi -valinnan avulla. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Joutoaikaoptimoinnin käytöstä poisto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Joutoaikaoptimointi -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Joutoaikaoptimoinnin käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Joutoaikaoptimointi -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja Joutoaikaoptimointi-toiminnosta

Tietoja optimoinnista

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37816505_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011