Tietoja Joutoaikaoptimointi-toiminnosta

Joutoaikaoptimoinnilla voi määrittää Norton 360 Online -ohjelman eheyttämään käynnistysaseman tai käynnistysaseman sisältävän paikallisen aseman, kun tietokone on käyttämättömänä. Norton 360 Online ajastaa optimoinnin automaattisesti, kun tietokone on käyttämättömänä ja kun se havaitsee tietokoneelle asennettavan ohjelman. Kun otat tietokoneen uudelleen käyttöön, Norton 360 Online keskeyttää optimoinnin ja jatkaa sitä, kun tietokone on seuraavan kerran käyttämättömänä. Taustalla suoritettava optimointi ei siis vaikuta tietokoneen suorituskykyyn.

Optimointi järjestää hajallaan olevat tiedoston osaset vierekkäin tai yhtenäisiksi ryhmiksi. Toiminto parantaa tietokoneen suorituskykyä, sillä tiedostot voidaan lukea muistiin entistä nopeammin. Optimointi myös maksimoi levyn käytettävissä olevan vapaan tilan siten, että useimmin käytetyt tiedostot ja harvoin käytetyt tiedostot ryhmitellään. Optimointi kokoaa myös vapaan tilan, jotta uusien tiedostojen pirstoutuminen vältetään.

Joutoaikaoptimointi pitää ottaa käyttöön Asetukset -ikkunan Hallinta-asetukset -kohdassa, jotta käynnistysasema optimoidaan joutoajalla. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Joutoaikaoptimoinnin käyttöönotto ja käytöstä poisto

Tietoja optimoinnista

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37816476_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/03/2011