Norton AntiSpam

Norton AntiSpam -toiminnolla voit luokitella sähköpostiohjelmilla vastaanottamasi sähköpostiviestit roskapostiksi ja kelvolliseksi sähköpostiksi. Se suodattaa kelvollisen sähköpostin Saapuneet-kansioon ja roskapostin Roskaposti-kansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Norton AntiSpam käyttää Symantecin yritysluokan roskapostinsuodatustekniikkaa roskapostin erottelemiseen kelvollisista sähköpostiviesteistä. Kun sähköpostiviesti on luokiteltu roskapostiksi, Norton AntiSpam muuttaa sähköpostiviestin aiheen ja lähettää viestin sähköpostiohjelmaan. Sähköpostiohjelma havaitsee, että viestin aihe on muuttunut, ja siirtää viestin joko roskapostikansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Kun avaat sähköpostiohjelman, aloitusnäyttö aukeaa. Jos et halua aloitusnäytön aukeavan jatkossa, lisää valintamerkki kohtaan Älä näytä tätä uudelleen ja valitse Sulje.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Tietoja sähköpostiohjelman työkalurivistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37793624_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011